ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

bbf: Η κυπριακή εταιρεία πολυτελούς κατοίκησης επεκτείνεται στην Ελλάδα

Η εταιρεία παρουσίασε δύο νέα πολυτελή οικιστικά συγκροτήματα με τις ονομασίες «Elatia» και «Amber».

Δελτίο Τύπου

Η εταιρεία πολυτελούς κατοίκησης με ήδη υπάρχοντα πολυάριθμα οικιστικά συγκροτήματα αλλά και αναπτύξεις σε εξέλιξη στη Λεμεσό, Λευκωσία, Πάφο, Τρόοδος και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά και της Πορτογαλίας, διοργάνωσε πρόσφατα εκδήλωση στην Αθήνα όπου παρουσίασε δύο νέα πολυτελή οικιστικά συγκροτήματα με τις ονομασίες «Elatia» και «Amber». Τα συγκροτήματα υπόσχονται να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή για το Real Estate στην Κηφισιά.

Οι νέοι στόχοι της εταιρείας, γεννημένοι από τις πρόσφατες οικιστικές, εμπορικές και επενδυτικές αναπτύξεις, απαιτούν ένα εμπνευσμένο παγκόσμιο brand πέρα από την Κύπρο, επηρεασμένο από την επιτυχία της εταιρείας και βασισμένο στην πολύχρονη εμπειρία της, ικανό να πληροί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα και να μεταφέρει συνοπτικά τις βασικές αξίες της εταιρείας όπως έχουν αναπτυχθεί στο νησί. Όπως τόνισε ο CEO της εταιρείας, κ. Vadim Romanov, η bbf: δεσμεύεται στην παροχή οικιστικών ακινήτων «υψηλών προδιαγραφών και σχεδιασμού».

«Μετά και την πολύχρονη πείρα της στην κυπριακή αγορά πολυτελών οικιστικών, εμπορικών και επενδυτικών αναπτύξεων, η bbf: επεκτείνει τις εργασίες της στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των αγοραστών ακινήτων. Οι νέες πολυτελείς κατοικίες στην Κηφισιά είναι εργονομικά σχεδιασμένες και πλήρως εξοπλισμένες. Στόχος μας, μέσα από τις πολυτελείς προδιαγραφές σχεδιασμού, είναι οι νέοι ένοικοι να αισθάνονται πραγματικά ξεχωριστοί στο νέο τους σπίτι!» πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι η bbf: είναι «έτοιμη να συμβάλει ενεργά στην οικιστική αναβάθμιση της περιοχής μέσα από τις ξεχωριστές αυτές αναπτύξεις».

Προσφέροντας υψηλότερης ποιότητας ζωή στους αγοραστές ακινήτων, η bbf: δημιουργεί ασφαλής, κομψούς και εύχρηστους χώρους διαβίωσης οι οποίοι είναι ταυτόχρονα βολικοί και εύκολοι στη συντήρηση, και στόχος της είναι να μεταφέρει τα τοπικά πρότυπα σε όσες περιοχές του εξωτερικού παρουσιαστεί η ανάγκη και η ευκαιρία.

Οι εν λόγω αναπτύξεις «Elatia» και «Amber» αποκαλύφθηκαν μέσω ειδικά διαμορφωμένης εικονικής περιήγησης (Virtual Tour), αναλύοντας τη δομή και τις εγκαταστάσεις τους που αποτελούν δύο τριώροφα κτίρια έκαστο, τα οποία θα διαθέτουν 10 και 12 νέες πολυτελείς κατοικίες. Πρόκειται για ένα ολιστικό οικοσύστημα υψηλών προδιαγραφών, το οποίο θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις αναψυχής και αθλητισμού, χώρους spa, παιδικές χαρές και πολλά άλλα, αντανακλώντας τα υπάρχοντα πολυτελή συγκροτήματα της Κύπρου και του εξωτερικού.

Ο διαρκώς αυξανόμενος αστικός πληθυσμός δημιουργεί απροσδόκητα προβλήματα στα αστικά περιβάλλοντα, με την bbf: να ασπάζεται σθεναρά το κίνημα «Future Urban Living», εστιάζοντας στη βιώσιμη αστικοποίηση που σκοπό έχει την αναβάθμιση του βιωτικού επιπέδου των κατοίκων των πόλεων. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από τον σχεδιασμό εξωτερικών χώρων πρασίνου, τη χρήση φυτών εσωτερικού χώρου και την αξιοποίηση της τεχνολογίας για έξυπνα και λειτουργικά σπίτια όπως και την εφαρμογή της βιώσιμης αρχιτεκτονικής η οποία ξεκινάει από το αρχικό στάδιο της διαδικασίας μελέτης και σχεδιασμού, στοιχεία που η εταιρεία θέλει να προωθήσει και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση