ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Bean Bar: Επεκτείνεται με 7o κατάστημα στα Λατσιά

Το brand συνεχίζει να διευρύνει την παρουσία του στην κυπριακή αγορά του καφέ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

To Bean Bar, η νεοσύστατη αλυσίδα καφέ του Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, συνεχίζει την επέκτασή της στην κυπριακή αγορά, ανακοινώνοντας το άνοιγμα ενός ακόμα καταστήματός της, εντός της Υπεραγοράς Αλφαμέγα στα Λατσιά.

Το νέο υποκατάστημα Bean Bar, ξεκίνησε τη λειτουργία του τις προηγούμενες ημέρες, προσφέροντας τη γνωστή γκάμα από εκλεκτές ποικιλίες καφέ, για την οποία φημίζεται η αλυσίδα: Ένα χαρμάνι από τη Λατινική Αμερική και τρεις ιδιαίτερους μονοποικιλιακούς καφέδες, οι οποίοι προέρχονται από την Κόστα Ρίκα, τη Βραζιλία και τη Νικαράγουα.

Το νέο υποκατάστημα Bean Bar στα Λατσιά αποτελεί το έβδομο κατάστημα της αλυσίδας καφέ, η οποία μετρά μόλις 10 μήνες λειτουργίας στην κυπριακή αγορά. Η εταιρεία λειτουργεί, επίσης, καταστήματα εντός των Υπεραγορών Αλφαμέγα στο Κίτι, στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο, στην Τριμίκλινη, στην Ακρόπολη και στο Metropolis Mall στη Λάρνακα, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται η περαιτέρω επέκταση του brand με νέα ανοίγματα. Ταυτόχρονα, οι πελάτες του Bean Bar έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα προϊόντα του οπουδήποτε βρίσκονται, καθώς η αλυσίδα συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt.

Σε δηλώσεις της, η General Manager του Bean Bar, Σόλια Κυπριανού ανέφερε τα ακόλουθα: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά να βλέπουμε το Bean Bar, ένα brand το οποίο δημιουργήσαμε από το μηδέν πριν από περίπου ένα χρόνο, να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται με τόσο γρήγορους ρυθμούς. Είμαστε, επίσης, υπερήφανοι γιατί η αλυσίδα μας αγκαλιάστηκε από τους καταναλωτές, η εμπιστοσύνη των οποίων μας ωθεί να συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και ενθουσιασμό τα σχέδιά μας για την περαιτέρω επέκταση του brand μας. Σας ευχαριστούμε γι αυτό και επιφυλασσόμαστε για νέες εκπλήξεις από το φθινόπωρο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση