ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Become a Master at Digital Storytelling με τον διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτή Ravid Kuperberg!

Workshop στις 7 Φεβρουαρίου με περιορισμένες θέσεις

Δελτίο Τύπου

Ο διεθνούς εμβέλειας εκπαιδευτής Ravid Kuperberg έρχεται την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 στη Λευκωσία, για ένα workshop με θέμα “Mastering Creativity in Digital Storytelling”.

Ο R. Kuperberg, ο οποίος έχει συνεργαστεί με πολλά διεθνή brands και διαφημιστικά γραφεία και έχει μιλήσει σε δεκάδες συνέδρια όπως τα Cannes Lions, θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τρία πολύτιμα εργαλεία που χρησιμοποιούν τα πιο πετυχημένα brands και ακολούθως οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες για διαδραστικές ασκήσεις, όπου θα εφαρμόζουν τη θεωρία στην πράξη.

Η διαμόρφωση του σεμιναρίου έγινε από τους δύο Συνδέσμους σε συνεργασία με τη Sherpa Society στην Ελλάδα, έναν έμπειρο οργανισμό στην εκπαίδευση επιχειρήσεων και στελεχών σε θέματα marketing, digital και brand strategy. Αξίζει να επισημανθεί, ότι το εν λόγω σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2023 με μεγάλη επιτυχία, προσθέτοντας λόγω ζήτησης και δεύτερη ημερομηνία.

Ο Πρόεδρος του ΣΔΚ Λευτέρης Αθανασίου, δήλωσε:

«Ο ΣΔΚ θέλει να προσφέρει στα μέλη του υψηλής αξίας εκπαιδευτικές δραστηριότητες με κορυφαίους εισηγητές από το εξωτερικό. Φέτος ξεκινάμε δυναμικά με τον διεθνούς εμβέλειας εκπαιδευτή Ravid Kuperberg, τον οποίο φέρνουμε στην Κύπρο για να μοιραστεί μαζί μας πολύτιμα insights και εργαλεία για τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματική αφήγηση ιδεών, σε μια κοινή δράση με τον ΣΔΕΚ προς όφελος της αγοράς. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και το ενδιαφέρον ήδη μεγάλο. Πρωταρχικό μέλημα είναι και τα μέλη των δύο συνδέσμων να έχουν τουλάχιστον από μια θέση. Τυχόν πλεόνασμα θέσεων θα διατεθεί σε δεύτερη κατανομή στις αρχές Φεβρουαρίου».

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη δεύτερη κατανομή εδώ.

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου είναι μη κερδοσκοπικός φορέας που εκπροσωπεί τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις στην Κύπρο. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαφημιζομένων από το 2004. Όραμα του Συνδέσμου, η δημιουργία ενός υγιούς και αναπτυξιακού εμπορικού περιβάλλοντος στο οποίο τα brands μπορούν να ξεχωρίσουν και να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρινούς επικοινωνίας με τον καταναλωτή και τους υπόλοιπους stakeholders. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο contact@cyprusadvertisers.com 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση