ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το πρώτο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο στην Κύπρο

Το Εργαστήριο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει πλήρης οπτική πρόσβαση στις λειτουργίες του.

Newsroom K

Ανοίγει για το κοινό το πρώτο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο, σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας, επί της Λεωφόρου Λεμεσού 100.

Το Κέντρο στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο χώρο τριών επιπέδων, όπου αναπτύσσονται οι νέες υπηρεσίες του Χημείου Γιαννουκά και του Διαγνωστικού Κέντρου ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ, στελεχωμένες από έμπειρο και άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό.
Πιο συγκεκριμένα, στο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο λειτουργούν ειδικά αιμοληπτήρια για ενήλικες, γυναίκες και παιδιά, ενώ σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία το νέο Κεντρικό Εργαστήριο, με σύστημα πλήρους αυτοματοποίησης εξετάσεων το οποίο εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, με βάση τα διεθνή πρότυπα. Το Εργαστήριο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει πλήρης οπτική πρόσβαση στις λειτουργίες του.

Επιπρόσθετα έχει ήδη εγκατασταθεί από το ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ, ο πρώτος Παγκύπρια υπερσύγχρονος Μαγνητικός Τομογράφος 3 Tesla με τεχνητή νοημοσύνη, ο οποίος προσφέρει εξαιρετικά λεπτομερή απεικόνιση και αυξημένες διαγνωστικές δυνατότητες μέσω της σύνδεσης με διεθνείς βάσεις δεδομένων, ενώ σύντομα εγκαθίσταται και θα είναι διαθέσιμη πλήρης σειρά απεικονιστικών μηχανημάτων.
«Το νέο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο στη Λευκωσία αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, που έχει ως βασικό στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων σε υπηρεσίες ποιότητας με τεχνολογική υπέροχή και παροχές VIP, χωρίς οικονομικές, γεωγραφικές ή άλλες διακρίσεις», δήλωσε ο Διευθυντής του Ομίλου στην Κύπρο, κ. Τάσος Καλογιάννης, προσθέτοντας ότι «ο Όμιλος πρωτοπορεί και καινοτομεί στην ΠΦΥ στην Κύπρο, προσφέροντας σε ένα πρότυπο σχεδιαστικά και λειτουργικά χώρο εξυπηρέτησης, ταυτόχρονα υπηρεσίες Κλινικού Εργαστηρίου και Ακτινοδιάγνωσης με έμφαση στην Ποιότητα, Αξιοπιστία, Καινοτομία και Ικανοποίηση του εξεταζόμενου».
Η δημιουργία του νέου Πολυδύναμου Διαγνωστικού Κέντρου εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, που περιλαμβάνει μεγάλες επενδύσεις για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ΠΦΥ.
Πρόκειται για το επόμενο βήμα του Ομίλου στην Κύπρο, μετά τη δημιουργία, στελέχωση και λειτουργία του κλινικού εργαστηρίου του Γερμανικού Ογκολογικού κέντρου στη Λεμεσό, την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Χημείου Γιαννουκά και την πλήρη εξαγορά του Διαγνωστικού Κέντρου ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση