ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Blue Air: Προσωρινή διαφοροποίηση της πολιτικής αλλαγής εισιτηρίων

«Οι επιβάτες να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους χωρίς να πληρώσουν το ποσό των 40 ευρώ / επιβάτη / τμήμα», αναφέρει η εταιρεία

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την προσωρινή διαφοροποίηση της πολιτικής αλλαγής των εισιτηρίων της, ανακοινώνει η Blue Air.

«Λαμβάνοντας υπόψιν τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του κορονοϊου (Covid-19), θα θέλαμε να ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να σας μεταφέρουμε με απόλυτη ασφάλεια, αναγνωρίζοντας τις ανησυχίες σας αναφορικά με τους κίνδυνους για την υγεία σας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.

Ως εκ τούτου, προστίθεται, «έχουμε εφαρμόσει Πολιτική Αλλαγής Εισιτηρίων, η οποία αφορά τους επιβάτες με εισιτήρια διεθνών πτήσεων που έχουν αγοραστεί μέχρι και την 1η Μαρτίου 2020 (συμπεριλαμβανομένης) τα οποία εκτελούνται από την Blue Air, με ημερομηνίες μεταξύ 10 Μαρτίου και 10 Απριλίου 2020 (συμπεριλαμβανομένων) από/προς Λάρνακα, μπορούν να ζητήσουν μια φορά αλλαγή ημερομηνίας χωρίς να πληρώσουν το κόμιστρο αλλαγής. Πληρωτέα οποιαδήποτε διαφορά στο ναύλο αν υπάρχει».

Επιπλέον, σημειώνεται, «για όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ή θα αγοραστούν από τις 10 Μαρτίου έως τις 22 Μαρτίου 2020, θα μπορούν οι επιβάτες να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους χωρίς να πληρώσουν το ποσό των 40 ευρώ / επιβάτη / τμήμα. Πληρωτέα επίσης η οποιαδήποτε διαφορά στο ναύλο».

Αναφέρεται ακόμη ότι «παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη της κατάστασης και θα επιστρέψουμε με νέες πληροφορίες εάν είναι απαραίτητο να εφαρμόσουμε κάποιες προσαρμογές στην υφιστάμενη πολιτική».

Η Blue Air είναι επίσης σε «στενή επαφή με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διασφαλίσει την κοινή πορεία των δικών μας δράσεων με τα μέτρα που λαμβάνονται τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο».

Υπενθυμίζεται τέλος ότι η αεροπορική εταιρεία αναλαμβάνει «όλα τα εκτεταμένα μέτρα καθαρισμού παρέχοντας στους επιβάτες υγιείς και ασφαλείς πτήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ