ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βραβείο Business Leader, Χρηματοοικονομικά/Επαγγελματικές Υπηρεσίες, στον κ. Κίκη Τρεππίδη

Δελτίο Τύπου

Ο ιδρυτής και  Chairman της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, Κος Κίκης Τρεππίδης βραβεύθηκε την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022,  στα 9α ΚΕΒΕ Business Leader Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Lanitis Carob Mill Complex στην Λεμεσό, στη παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, των επικεφαλής των κυπριακών επιχειρήσεων, καθώς και κρατικών και πολιτειακών αξιωματούχων, με το βραβείο Business Leader, στην κατηγορία Χρηματοοικονομικά/Επαγγελματικές Υπηρεσίες.

Τα 9α ΚΕΒΕ Business Leader Awards τίμησαν τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Κίκη Τρεππίδη για την επιχειρηματική αριστεία, και επιβράβευσαν το έργο και την συνολική του προσφορά που συνέβαλε στην πρόοδο της επιχειρηματικότητας, της οικονομίας αλλά και της ίδιας της χώρας. Τα βραβεία αυτά αποσκοπούν στη βράβευση των Κύπριων επιχειρηματιών που έχουν αναπτύξει την επιχείρησή τους και το ίδιο το κυπριακό επιχειρείν και που ανάμεσα σε άλλα έχουν δημιουργήσει βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες στρατηγικές, διεξάγουν το επιχειρηματικό τους έργο με ακεραιότητα και ήθος, έχουν τον σεβασμό των εργαζομένων, των ανταγωνιστών τους καθώς και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας και εν κατακλείδι, έχουν ως κύριες αρχές τους όλα αυτά που προσδιορίζουν έναν πετυχημένο ηγέτη: Δύναμη, καινοτομία, διορατικότητα και γνώση.

Ο κ. Κίκης Τρεππίδης, με πολύτιμα εφόδια και επαγγελματικούς τίτλους Chartered Institute of Bankers και Fellow Chartered Certified Accountant, άρχισε το επαγγελματικό του ταξίδι το 1961 στην Chartered Bank, όπου υπηρέτησε σε όλες τις θέσεις για 17 συναπτά έτη, για να ακολουθήσουν σταθμοί πρώτα σε ασφαλιστική εταιρεία και μετά σε μεγάλο ελεγκτικό οίκο, όπου εργάστηκε για μια επταετία.

Το 1985 ήταν η χρονιά, που έκανε το όραμα του πραγματικότητα, όταν αποφάσισε να προχωρήσει, ιδρύοντας το δικό του ελεγκτικό γραφείο στη Λευκωσία με την επωνυμία K. Treppides & Co και στο οποίο εργάζεται ως πρόεδρος. 

Ο Πρόεδρος του οργανισμού είναι γνωστός για την εξαιρετική του εργασιακή ηθική, την διορατικότητά του, την υπηρεσία του και την ακούραστη εισφορά του, που οδήγησε τον οργανισμό στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα, σαν την μεγαλύτερη ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία με έδρα στην Κύπρο και παρουσία σε διάφορες χώρες στο εξωτερικό.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

www.treppides.com

Nicosia: Treppides Tower, Kafkasou 9, Aglantzia, CY 2112, Nicosia, Cyprus

Limassol: Andrea Kariolou 38, Ayios Athanasios, CY 4102, Limassol Cyprus

London:7 Milner Street, London SW3 2QA

Malta: Level 1, Somnium, Tower Road, Swatar, Birkirkara BKR 4012

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση