ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:26
 

Βράβευση Παναγιώτη Παπαφιλίππου στην ARTOZA 2019

Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία από τις πιο σημαντικές και συγκινητικές στιγμές της 16ης έκθεσης ARTOZA 2019

Δελτίο Τύπου

Η ARTOZA είναι από τις ισχυρότερες και πιο εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα. Εδώ και 29 χρόνια πρωταγωνιστεί στο μέλλον των επιχειρήσεων του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής. Όπως κάθε δύο χρόνια, έτσι και φέτος έγινε η πλατφόρμα για τις πλέον σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες, διευρύνοντας την τεράστια αναγνωρισιμότητά της και τη δύναμή της, προσελκύοντας στελέχη και ιδιοκτήτες από χιλιάδες επιχειρήσεις της Αρτοποιίας, της Ζαχαροπλαστικής, του Παγωτού αλλά και από τη μαζική εστίαση γενικότερα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία από τις πιο σημαντικές και συγκινητικές στιγμές της 16ης έκθεσης ARTOZA 2019: την τιμητική βράβευση σε έναν δικό μας άνθρωπο, τον κ. Παναγιώτη Παπαφιλίππου. Παραλαμβάνοντας το βραβείο του από τον κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να αφιερώνει τη ζωή του στην πρόοδο της Γαστρονομίας της Ελλάδας και της Κύπρου, τονίζοντας ότι στόχος όλων μας πρέπει να είναι να αγκαλιάσουμε πραγματικά τον απόδημο Ελληνισμό.

Ο κ. Παπαφιλίππου υπήρξε από τους πρωτεργάτες στη δημιουργία της έκθεσης ARTOZA, συμβάλλοντας καθοριστικά στην τεράστια και δυναμική εξέλιξή της.

Μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με απόλυτη επιτυχία με ζαχαροπλάστες και αρτοποιούς της Ελλάδας, αντιπροσωπεύοντας το ΚΕΒΕ (Κυπριακό Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο) σε Πανευρωπαϊκά αλλά και σε Παγκόσμια συνέδρια ζαχαροπλαστικής, αφού είναι μέλος του τα τελευταία 30 χρόνια, υπηρετώντας το πιστά από διάφορες θέσεις.

Η βράβευση του κου Παπαφιλίππου αντικατοπτρίζει την πολύχρονη και καθοριστική δράση του στον εμποροβιομηχανικό τομέα, την πλούσια και αδιάλειπτη κοινωνική παρουσία και το έργο του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων στις διεθνείς συμμαχίες 

«Η εμμονή της Καθημερινής να παρουσιάζει συνεχώς "επιτυχίες" της εξωτερικής μας πολιτικής είναι σχεδόν ...»
Rikkos  |  13:05

#PoliticsBlog Δύσκολοι καιροί για κόμματα και πρίγκιπες

«Δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπολίτευση αφού βάζουν διαγωνισμό ηλιθιότητας μεταξύ τους....»
Αρμαγεδών  |  12:27

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι ...»
Claudia Klein  |  16:31

#PoliticsBlog Οι παραιτήσεις στο ΔΗΚΟ, οι καθαρές συνειδήσεις και ο Παμπορίδης

«Να μη ξεχνούμε και την μείωση θητείας σε 13 μήνες....»
Αρμαγεδών  |  12:32

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X