ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:25
 

Βράβευση στην ανταπόκριση της Κύπρου για πυρκαγιές-πλημμύρες στην Ελλάδα

Βραβεία «Responsible Business Awards 2019» στην πρωτοβουλία της REACTION με τη συνεργασία της Τράπεζας Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Ο μη κυβερνητικός οργανισμός REACTION σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου κινητοποιήθηκαν και έθεσαν σε άμεση εφαρμογή το Σχέδιο Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών για ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Ελλάδα, το 2017 και 2018.

Το πρόγραμμα «Δίπλα στην Ελλάδα» υλοποιήθηκε με την στήριξη όλων των πολιτών της Κύπρου και την υποστήριξη της DHL Express Cyprus, της Aegean Airlines και της Cobalt Air.

Εθελοντές του REACTION και της Τράπεζας Κύπρου μετέβησαν στις πληγείσες περιοχές και βοήθησαν στην καταγραφή των αναγκών. Ο κυπριακός λαός κινητοποιήθηκε για να στηρίξει την Ελλάδα.

Χθες, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο κ. Μάριος Σταύρου, εκ μέρους του REACTION, παρέλαβε το βραβείο στην κατηγορία «Ανταπόκριση σε έκτακτη ανάγκη» στο πλαίσιο των ελληνικών βραβείων «Responsible Business Αwards 2019».

Σε δηλώσεις του ο Μάριος Σταύρου ανέφερε πως «το βραβείο ανήκει σε όλο τον λαό της Κύπρου, σε εκείνα τα άτομα, τις οργανώσεις, τις εταιρείες που έφεραν δεκάδες τσάντες τρόφιμα και φάρμακα, αλλά και ειδικότερα σε εκείνους που από το υστέρημά τους στήριξαν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ ξανά», ανέφερε.

Η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας Κύπρου κ. Έλλη Ιωαννίδου, που παρευρέθηκε στην απονομή της βράβευσης, συνεχάρη τον REACTION και ανέφερε πως «Σε μια εποχή που οι κοινωνικές ανάγκες είναι εντονότερες από ποτέ, η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει πρωτοβουλίες και οργανισμούς που αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο, δημιουργώντας αξία για την κοινωνία. Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε δράσεις και ενέργειες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, να υλοποιούμε έργα που υποστηρίζουν πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και να συμβάλλουμε στην κοινωνική πρόοδο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«ΛΗΨΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΑ Μπορείτε να χαράξετε και να συνδεθείτε ...»
MARK DOROTHY  |  16:58

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«Get ATM Raw Card and Make it Complete You can hack and log on to ATMs without having to carry it Arms. ...»
MARK DOROTHY  |  16:53

Πέντε μνηστήρες για αγορά ΜΕΔ 4 δισ.

«ΛΗΨΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΑ Μπορείτε να χαράξετε και να συνδεθείτε ...»
MARK DOROTHY  |  16:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X