ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Cablenet & CIIM προσφέρουν υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές

18 υποτροφίες συνολικής αξίας €115,000

Δελτίο Τύπου

H Cablenet σε συνεργασία με το CIIM, προσφέρει 18 υποτροφίες συνολικής αξίας €115,000 για μεταπτυχιακές σπουδές στο CIIM – Cyprus International Institute of Management, σε Λευκωσία και Λεμεσό, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20.

Οι υποτροφίες στοχεύουν στην αριστεία του CIIM, του μόνου Business School στην Κύπρο με διπλή διεθνή αναγνώριση πέραν της πιστοποίησης από τις Κυπριακές αρχές ΔΙΠΑΕ και το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. Είναι επίσης το μόνο business school στην Κύπρο, από το 2015 έως και σήμερα, που του απονεμήθηκαν 3 Palmes of Εxcellence από την Eduniversal με έδρα το Παρίσι. Αναλογούν 1 πλήρης και 2 (ύψους 50%) μερικές υποτροφίες Cablenet για το καθένα από τα κάτωθι έξι μεταπτυχιακά προγράμματα:

Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA. Το μόνο ΜΒΑ στην Κύπρο με αναγνώριση από το ΑΜΒΑ, και το EFMD/EPAS. Το CIIM MBA ανήκει στα 1% καλύτερα του κόσμου.

Μάστερ στη Διοίκηση - MSc Business Management. Mε εξειδίκευση στο ψηφιακό μάρκετινγκ - κατέλαβε την 21η θέση στη Δυτική Ευρώπη από την Eduniversal.

Μάστερ στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες - MSc Financial Services. Το μόνο πτυχίο στην Κύπρο που είναι αναγνωρισμένο στο πλαίσιο του προγράμματος Αναγνώρισης Πανεπιστημίων του Διεθνούς Συνδέσμου Επαγγελματιών Χρηματοοικονομικών Αναλυτών - CFA Institute.

Μάστερ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτική Συμπεριφορά - MSc Human Resource Management and Organisational Behaviour. Το πτυχίο που έχει την προσυπογραφή του Κυπριακού Συνδέσμου Κυ.Συ.Δ.Α.Δ. - CyHRMA και την επαγγελματική πιστοποίηση του Society of Human Resource Management - SHRM της Αμερικής.

Μάστερ στην Επιχειρηματική Ευφυΐα και την Ανάλυση Δεδομένων - MSc in Business Intelligence & Data Analytics. Το πρόγραμμα πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Κέντρου Καινοτομίας Τεχνολογιών Blockchain που συγκεντρώνει οικονομικούς και τεχνολογικούς φορείς, υπό την ηγεσία του CIIM με τη συνεργασία του UCL.

Μάστερ στην Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση (στα Ελληνικά). Απαραίτητο πτυχίο για εκπαιδευτικούς που επιθυμούν επαγγελματική ανέλιξη ή εργοδότηση στη δημόσια ή στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται από τις 10/6 μέχρι και τις 10/7/2019, ενώ οι αξιολογήσεις των αιτήσεων θα γίνουν αποκλειστικά από την ακαδημαϊκή επιτροπή του CIIM στη βάση προκαθορισμένων ποιοτικών κριτηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια εισδοχής και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται, στο 77772446 ή στο www.ciim.ac.cy.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X