ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

CIIM: Συνδέει Ιδέες και Καινοτομία

Τα τριήμερα εργαστήρια έλαβαν χώρα στις 17-19 Μαρτίου, όπου και φιλοξένησαν στην Κύπρο, 60 εταίρους από 5 χώρες των Βαλκανίων

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν τα βιωματικά εργαστήρια “Επιχειρηματικότητα στην Ενέργεια”, που προσέφερε το CIIM – Cyprus International Institute of Management. Τα τριήμερα εργαστήρια έλαβαν χώρα στις 17-19 Μαρτίου, όπου και φιλοξένησαν στην Κύπρο, 60 εταίρους από 5 χώρες των Βαλκανίων ως μέρους του έργου Interreg BalkanMed. Μέρος των εργαστηρίων ήταν η μείωση εκπομπής καυσαερίων, διαχείριση της ενέργειας στα κτήρια, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και η διαχείριση αποβλήτων, με στόχο να δημιουργηθούν ευκαιρίες για καινοτόμες και νεοφυείς επιχειρήσεις.

Μετά την άφιξη των ομάδων στη Λάρνακα, από τις χώρες Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Δημοκρατία της Βορείου Μακεδονίας και Κύπρου, ακολούθησαν διάφορες δραστηριότητες για να μάθουν την Κυπριακή κουλτούρα. Όλες τις ημέρες οι ομάδες είχαν καθοδήγηση και ευκαιρία να μάθουν από επαγγελματίες του χώρου αλλά και από ακαδημαϊκούς.

Την έναρξη των βιωματικών εργαστηρίων χαιρέτισε ο Δρ. Τάκης Στυλιανίδης Διευθυντής Επιχειρησιακών Διαδικασιών του CIIM, καθώς και οι εκλεκτοί καλεσμένοι ο κος Χαράλαμπος Θεοπέμπτου βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων, o διακεκριμένος σύμβουλος κος Ντίμης Μιχαηλίδης και ο επίκουρος καθηγητής Δρ. Ιωάννης Μιχαηλίδης του RES του ΤΕΠΑΚ. Στα βιωματικά εργαστήρια δίδαξαν o κος Ανδρέας Σολομωνίδης (Politica.io Co-Founder), ο κος Παναγιώτης Ιακωβίδης (Σύμβουλος επιχειρήσεων & CIIM καθηγητής), ο κος Οδυσσέας Ταύρος (Διευθυντής του Cyprus Centre at Globaltraining), και ο Μηχανικός κος Μάριος Φιλίππου (CEO, της Philippou Energy).

Στο τέλος των τριήμερων βιωματικών εργαστηρίων, βραβεύτηκαν από τους εταίρους του σχεδίου, οι νικητές με την πιο “Καινοτόμα Ιδέα”, το “Καλύτερο Εταιρικό Μοντέλο” τη “Καλύτερη Παρουσίαση” καθώς και την “Πρόταση που προσδίδει τη μεγαλύτερη Επιχειρηματική Αξία”. To CIIM – Cyprus International Institute of Management, πάντα προσπαθεί να δημιουργεί αξία και γέφυρες μεταξύ των απόφοιτών αλλά και της Κυπριακής κοινότητας, και αυτός είναι ο λόγος που συμμετείχε σε αυτό το έργο. Υπεύθυνοι για το Interreg είναι ο Δρος Τάκης Στυλιανίδης και ο Δρος Γιώργος Γιουργής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο: www.ciim.ac.cy

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση