ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:22
 

CLEARING Πανεπιστημίου UCLan Cyprus

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 5 μέχρι τις 9 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Λάρνακα

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σας προσκαλεί στο CLEARING 2017, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 5 μέχρι τις 9 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Λάρνακα.

Καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς (Οκτώβριο 2017), το Πανεπιστήμιο θα διαθέσει τις τελευταίες θέσεις σπουδώνστους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια εισδοχής του Πανεπιστημίου UCLanCyprus.

Γνωρίστε από κοντά το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα σπουδών και κάνετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN για να ανακαλύψετε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στη δική σας προσωπικότητα.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό, οι Λειτουργοί καθώς και οι Φοιτητές του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, θα είναι έτοιμοι να σας δώσουν ότι πληροφορίες ζητήσετε και σχετίζονται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο, όπως θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, διαμονής, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη φοιτητική ζωή στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Σας περιμένουμε στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, στο CLEARING του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus για να σας ξεναγήσουμε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου στη Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστεστο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο 24 694000, καθώς και στην ιστοσελίδα www.uclancyprus.ac.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X