ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Coffee Berry: Πού θα ανοίξουν τα 4 νέα καταστήματα

Τρία καταστήματα στην Λευκωσία και ένα στη Μαρίνα Αγίας Νάπας αναμένεται να λειτουργήσουν εντός του 2021

Της Μαρίας Ηρακλέους

Νέα ανοίγματα ετοιμάζουν το επόμενο διάστημα η αλυσίδα Coffee Berry που έγιναν γνωστά μέσα από τους Φούρνους Ζορπάς. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον όμιλο Ζορπά, πρόκειται για τρία stand alone καταστήματα, σε πολυσύχναστες περιοχές της Κύπρου. Συγκεκριμένα, εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να λειτουργήσει ένα νέο κατάστημα Coffee Berry στην Μαρίνα Αγίας Νάπας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας, ο χώρος θα αποτελέσει πόλο έλξης για ντόπιους και τουρίστες το καλοκαίρι. Το κατάστημα θα έχει ανανεωμένη αρχιτεκτονική με μοντέρνα αισθητική και minimal σχεδιασμό, και θα προσφέρει εκτός από τον καφέ Coffee Berry και συνοδευτικά σνακ, σάντουιτς και γλυκά.

Στο Mall of Engomi

Στην Λευκωσία τα νέα ανοίγματα που αναμένονται είναι τρία και όλα σε κομβικά σημεία της πρωτεύουσας. Τις επόμενες εβδομάδες θα είναι έτοιμο για το κοινό το Coffee Berry στο ανακαινισμένο Mall οf Egkomi. Το κατάστημα θα βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου και αναμένεται να λειτουργήσει με την επαναλειτουργία του mall που υπολογίζεται εντός των επόμενων ημερών.

Λήδρας και Μακαρίου

Όσον αφορά τα άλλα δύο καταστήματα, θα βρίσκονται στην καρδιά της Λευκωσίας. To ένα θα βρίσκεται στην οδό Λήδρας και το άλλο στην πολυσύχναστη λεωφόρο Μακαρίου. Το κατάστημα της οδού Λήδρας αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, στο πρώην CU cafe. Ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργούσε προηγουμένως ως Flo cafe.

Επιπλέον, νέο κατάστημα Coffee Berry έρχεται και στην λεωφόρο Μακαρίου. Το κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης της οδού, η οποία θα ολοκληρωθεί βάσει προγραμματισμού μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από την εταιρεία, το νέο κατάστημα θα διαθέτει ένα διαφοροποιημένο concept και θα βρίσκεται στον χώρο του πρώην Akakiko.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση