ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Connect Corners: Οι πελάτες εκπαιδεύονται για Online Banking και ΑΤΜ

Μπορείς να διευθετήσεις τις τραπεζικές σου συναλλαγές εύκολα και γρήγορα από όπου κι αν βρίσκεσαι

Προωθητική Ενέργεια

Η τεχνολογία που αναπτύσσεται ραγδαία, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η στροφή στην καινοτομία είναι η νέα πραγματικότητα που κάνει τη ζωή μας πιο ευέλικτη αλλά και ευκολότερη.

Υπάρχει λόγος να περιμένεις στην ουρά του ταμείου στην Τράπεζα ενώ μπορείς να κάνεις τις συναλλαγές σου εύκολα και γρήγορα ενώ βρίσκεσαι στο σπίτι σου; Έχεις δυσκολίες με τις νέες τεχνολογίες;

Η Ελληνική Τράπεζα για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί, εκπαιδεύοντας και εξοικειώνοντας τους πελάτες της με έναν πρωτοποριακό τρόπο εξυπηρέτησης.

Ο λόγος για τα σημεία Connect Corners που δημιούργησε εντός των καταστημάτων της με στόχο την εκπαίδευση των πελατών της.
Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός των καταστημάτων όπου οι πελάτες εκπαιδεύονται στη χρήση των ψηφιακών καναλιών για την ταχύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτησή τους, σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται.

Ο τρόπος εκπαίδευσης του πελάτη στα Connect Corners

Στα σημεία Connect Corners οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας με μια απλή διαδικασία «ενώνονται» με την Τράπεζα, και εκπαιδεύονται στη χρήση των ψηφιακών καναλιών απολαμβάνοντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, οποτεδήποτε και από όπου κι αν βρίσκονται.

Το εξειδικευμένο προσωπικό «Meeters – Greeters», περιμένει τους πελάτες σε ευδιάκριτο σημείο Connect Cοrner μέσα στο κατάστημα. Εκεί, με τη συμπλήρωση μίας απλής αίτησης οι πελάτες εύκολα και εντελώς δωρεάν να αποκτούν χρεωστική κάρτα για να κάνουν τις συναλλαγές τους μέσω των αναβαθμισμένων ΑΤΜ και αποκτούν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά κανάλια, του Hellenic Bank Web Banking και του Mobile App. Οι Μeeters-Greeters εκπαιδεύουν και καθοδηγούν τους πελάτες, οι οποίοι πλέον ζητούν να μάθουν όλες τις λειτουργίες των ψηφιακών καναλιών, ώστε να μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται γρήγορα και με ασφάλεια 24/7 από τον δικό τους χώρο.

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε

Πέραν της δωρεάν ανάληψης μετρητών, αποκτώντας πρόσβαση, πλέον ανέπαφα, στο ευρύ δίκτυο ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας οι πελάτες μπορούν να καταθέσουν χρήματα ή επιταγές, να δουν τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους, να μεταφέρουν χρήματα στους συνδεδεμένους με την κάρτα λογαριασμούς τους, να αιτηθούν κατάσταση λογαριασμού και άλλα. 

Παράλληλα, μέσω του Online Banking οι πελάτες αποκτούν έλεγχο των λογαριασμών τους, μπορούν να μάθουν και να εκτυπώσουν πληροφορίες όπως το ΙΒΑΝ τους, να δουν το ιστορικό των συναλλαγών τους, να μεταφέρουν χρήματα, να πληρώσουν πέραν των 700 λογαριασμών κοινής ωφελείας, να μεταφέρουν έως €1.000 δωρεάν σε άλλες τράπεζες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (SEPA) και πολλά άλλα.
Με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα με Connect Corner οι πελάτες ανακαλύπτουν τις ψηφιακές επιλογές που προσφέρει η Ελληνική Τράπεζα για τη διεκπεραίωση των καθημερινών τους συναλλαγών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Σχόλια αναγνωστών

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση