ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Cyprus Airways: Αυξάνει πτήσεις για το Γερεβάν

Προσθέτει μια επιπλέον εβδομαδιαία πτήση προς την πρωτεύουσα της Αρμενίας από τις 13 Σεπτεμβρίου

Της Μαρίας Ηρακλέους

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση, η Cyprus Airways θα αυξήσει τις συχνότητες των πτήσεων σε καθορισμένα δρομολόγια Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία, από τις 13 Σεπτεμβρίου, αρχίζει η 3η εβδομαδιαία απευθείας πτήση προς το Γερεβάν της Αρμενίας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την αύξηση πτήσεων προς την Αθήνα, καθημερινές πτήσεις για την Βηρυτό και 6 πτήσεις την εβδομάδα για το Τελ Αβίβ. Όπως δηλώνει ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος των Κυπριακών Αερογραμμών, «συνεχίζουμε να αυξάνουμε τη συνδεσιμότητα μεταξύ της Κύπρου και βασικών κοντινών προορισμών από τους οποίους το νησί μας μπορεί να επωφεληθεί κοινωνικοοικονομικά, πολιτιστικά και τουριστικά. Μια πρόσθετη εβδομαδιαία πτήση προς το Γερεβάν της Αρμενίας ήταν απαραίτητη όταν εξετάσαμε τα δεδομένα και τις εξελίξεις».

Το δρομολόγιο Λάρνακας- Γερεβάν φαίνεται να βρίσκει έδαφος σε επιβάτες από Ρωσία, οι οποίοι φτάνουν στην πρωτεύουσα της Αρμενίας με Rossiyia Airlines. Πάντως ήδη από τον προηγούμενο μήνα έχουν αναρτηθεί πακέτα προσφορών για διακοπές σε ξενοδοχεία της ελεύθερης Κύπρου στην ιστοσελίδα της Biblio Globus. Στην προσφορά αναφέρεται συγκεκριμένα ότι προσφέρονται εκδρομές στην Κύπρος από 3 έως 14 διανυκτερεύσεις από τις 23 Ιουλίου, σε ξενοδοχεία της ελεύθερης Κύπρου.
Σε δημοσίευμα της ρωσικά τουριστικά ΜΜΕ ενημερώνουν το ταξιδιωτικό κοινό της Ρωσίας ότι λόγω των κυρώσεων της ΕΕ, οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες απαγορεύεται να πετούν προς την Κύπρο και άλλες χώρες της ΕΕ και οι ευρωπαϊκοί αερομεταφορείς, αντίστοιχα, απαγορεύεται να εκτελούν πτήσεις προς τη Ρωσία. Άρα, η μεταφορά στην Κύπρο δεν θα είναι απευθείας, αλλά με σύνδεση στο αεροδρόμιο του Γερεβάν.

Αναφέρεται επίσης ότι οι πτήσεις από Μόσχα προς Γερεβάν πραγματοποιούνται με αεροπλάνα της Rossiya Airlines ενώ από Γερεβάν προς Λάρνακα – από την Cyprus Airways. Το πρόγραμμα πτήσεων είναι προγραμματισμένο για την περίοδο από 23 Ιουλίου έως 26 Οκτωβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση