ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Cyprus Airways: Υψηλές πενταετίας οι επιδόσεις Αυγούστου

Μετάφερε 70% περισσότερους επιβάτες σε σύγκριση με τον περσινό Αύγουστο και 37% σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2019 πριν από την πανδημία

Δελτίο Τύπου

Προς ένα νέο έτος ρεκόρ όσον αφορά στην κυκλοφορία των επιβατών προχωρά η Cyprus Airways η οποία κατέγραψε αύξηση επιβατών και το μήνα Αύγουστο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, τον Αύγουστο η εταιρεία μετέφερε συνολικά 79.804 επιβάτες σηματοδοτώντας αύξηση 71% στον αριθμό των επιβατών σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους. Τον Αύγουστο η αεροπορική εταιρεία που φέρει την κυπριακή σημαία πραγματοποίησε συνολικά 572 προγραμματισμένες πτήσεις (Αύγουστος '22: 321 πτήσεις) και πέτυχε συντελεστή πληρότητας 81%.

Σε μια σημαντική σύγκριση με τον Αύγουστο του 2019, ο οποίος χρησιμεύει ως βασικό σημείο αναφοράς πριν από την πανδημία, η Cyprus Airways κατέγραψε σημαντική αύξηση 37% στον όγκο επιβατών στα προγραμματισμένα δρομολόγια και πραγματοποίησε 27% περισσότερες πτήσεις.
Ο Χρίστος Λιμνατίτης, Εμπορικός Διευθυντής της Cyprus Airways, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα, δηλώνοντας: «Ο Αύγουστος του 2023 ξεχωρίζει ως ο μήνας με την μεγαλύτερη διακίνηση επιβατών των τελευταίων πέντε ετών. Κατά τη διάρκεια του, εξυπηρετούμε με επιτυχία σχεδόν 80.000 επιβάτες. Με αυτές τις επιδόσεις και τα προκαταρκτικά στοιχεία για τον Σεπτέμβριο, αναμένουμε ότι θα μεταφέρουμε πάνω από 500.000 επιβάτες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους».

«Είναι πραγματικά ικανοποιητικό να βλέπεις τα επιτεύγματά μας μέσα σε μόλις ένα χρόνο, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουμε επεκτείνει το δίκτυό μας σε 19 προορισμούς, αυξήσαμε τις εβδομαδιαίες συχνότητες σε 60 πτήσεις, διπλασιάσαμε τον στόλο των αεροσκαφών μας και αυξήσαμε τον αριθμό των εργαζομένων μας. Παραμένουμε σταθεροί στην υπόσχεσή μας να διατηρήσουμε την ανάπτυξη και να αξιοποιήσουμε τη δυναμική που ξεκινήσαμε πέρυσι. Η δέσμευσή μας στην τουριστική βιομηχανία του νησιού είναι τόσο ισχυρή όσο ποτέ» πρόσθεσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας.

Η Cyprus Airways αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους ταξιδιώτες, προσφέροντας ένα συναρπαστικό φάσμα προορισμών και συχνοτήτων σε ανταγωνιστικούς ναύλους, αλλά και ένα αξιόλογο νέο προϊόν,την Business Class. Τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη Α220 που προστέθηκαν πρόσφατα στο στόλο της εταιρείας έτυχαν πολύ καλής υποδοχής από τους επιβάτες, οι οποίοι
αναγνωρίζουν την αναβάθμιση του προϊόντος της Οικονομικής Θέσης και του μοναδικού προϊόντος της Business Class.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση