ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
 

Cyprus IT Forum 2019: Πάνω από 300 συμμετέχοντες σε ενα από τα σημαντικότερα συνέδρια πληροφορικής

Θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο Parklane Resort & Spa by Marriott στη Λεμεσό

Προωθητική Ενέργεια

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί το Cyprus IT Forum 2019, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια πληροφορικής και τεχνολογιών στην Κύπρο. Το διήμερο συνέδριο θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο Parklane Resort & Spa by Marriott στη Λεμεσό και αναμένεται να προσελκύει περισσότερους από 300 συμμετέχοντες που αποτελούν την ελίτ του χώρου της πληροφορικής και τεχνολογιών στο νησί.

Το Cyprus IT Forum 2019 είναι ένα συνέδριο που δίνει την ευκαιρία σε ιδιοκτήτες εταιρειών, επενδυτές και κυβερνητικούς αξιωματούχους να επικοινωνήσουν και να συζητήσουν επικείμενες συνεργασίες καθώς επίσης και τους τρόπους ανάπτυξης της Κύπρου σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα πληροφορικής και τεχνολογιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η λίστα των ομιλητών του φετινού συνεδρίου περιλαμβάνει διευθύνοντες συμβούλους από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες πληροφορικής της Κύπρου όπως τις Nexters Global, Servers.com, Haxus Al Incubator, Ecommpay, κολοσσούς στο χώρο του gaming, και μερικούς από τους πιο διάσημους ομιλητές του κόσμου, από ονόματα-μεγαθήρια όπως είναι οι Google, Yandex, Wargaming και Hollywood.

O κος Nikita Daniels, Οργανωτής του Cyprus IT Forum 2019 ανέφερε ότι η αποστολή του συνεδρίου είναι η δημιουργία μιας προοδευτικής κοινότητας στο νησί, συγκεντρώνοντας ανθρώπους με παρόμοιας φύσης αναζητήσεις. «Η Κύπρος θεωρείται ένα από τα νεότερα αναπτυσσόμενα κέντρα πληροφορικής και τεχνολογίας στην Ευρώπη», ανέφερε ο κος Daniels, «και το Cyprus IT Forum αποτελεί τη μεγαλύτερή του εκδήλωση. Η δουλειά μας είναι να συνενώσουμε όλα αυτά τα μεγάλα μυαλά της βιομηχανίας, προκειμένου να ανταλλάξουν πρακτικές και αποτελεσματικές ιδέες, στοχεύοντας έτσι στην παραγωγή δημιουργικών και επιχειρηματικών προϊόντων πληροφορικής τεχνολογίας και επενδύσεων. Αυτό σταδιακά θα τοποθετήσει την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη της πληροφορικής και των τεχνολογιών».

Η ατζέντα του φετινού συνεδρίου περιλαμβάνει ορισμένες από τις κυριότερες επιχειρηματικές προκλήσεις της βιομηχανίας, όπως τους τρόπους προσέγγισης διεθνών αγορών από την Κύπρο, τη δύναμη του επιχειρηματικού e-community και τρόπους ανάπτυξής και αναβάθμισής του, επενδύσεις σε εταιρείες τεχνολογίας, και λύσεις για την επιβίωση των μικρών εταιρειών στον κόσμο των μεγάλων δεδομένων.

Το Cyprus IT Forum 2019 υποστηρίζεται επίσημα από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, τις εταιρείες Invest.Cyprus, Google, Yandex, ECOMMPAY, Nexters Global, Cablenet και πολλές άλλες εγχώριες και διεθνείς αρχές.

Για περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο https://cyprusitforum.com/en

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Σχόλια αναγνωστών

«Να μεριμνούν οι εκπαιδευτικοί για την πρωινή προσευχή» λέει το Υπ.Παιδείας

«Με λίγα λόγια η προσευχή είναι εξαναγκασμός »
Gio  |  14:49

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Όταν καταφέρουμε, σαν λαός, να σταματήσουμε οι μισοί να κατηγορούμε ή να θεωρούμε τους άλλους μισούς ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  13:57

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Μάλλον να κατευνάσουν το θηρίο όχι να το εξημερώσουν γιατί δεν εξημερώνεται!»
Leon  |  13:30

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X