ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

“DECENTRALIZED 2017”

Οι εγγραφές για το Πρωτοποριακό Συνέδριο Blockchain άρχισαν

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC) ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το Συνέδριο DECENTRALIZED 2017. Το “Decentralized 2017” είναι μια πρωτοποριακή συνάντηση κορυφής εστιασμένη στους τρόπους με τους οποίους η Τεχνολογία Βlockchain και τα αποκεντρωμένα συστήματα επηρεάζουν τη βιομηχανία και την κοινωνία.

Σαράντα δύο κορυφαία στελέχη της τεχνολογίας Blockchain, ακαδημαϊκοί, και τεχνικοί εμπειρογνώμονες από 18 χώρες, θα μοιραστούν την εξειδικευμένη τεχνογνωσία τους, στις 2 και 3 Νοεμβρίου, στο St. Raphael Resort, στη Λεμεσό. Το “Decentralized 2017” είναι το πρώτο συνέδριο αυτής της εμβέλειας σε θέματα Blockchain στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για άμεση αλληλεπίδραση με κορυφαίες προσωπικότητες στον τομέα.
Στους βασικούς ομιλητές περιλαμβάνονται: ο Garrick Hileman, Eρευνητής του Κέντρου Εναλλακτικών Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Cambridge, ο Emmanuel Viale, Διευθυντής των εργαστηρίων Accenture, η Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτής, ο Αντώνης Πολεμίτης, Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ο Panos Panay, Εκτελεστικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας του Berklee, ο Amos Meiri, Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Colu, o Sergey Ivliev, Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής και συνιδρυτής της Lykke, ο John Bass, ιδρυτής και Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hashed Health, ο Ανδρέας Αντωνόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου "Mastering Bitcoin", και ο Yoni Assia, ιδρυτής και Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής του ομίλου eToro.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ο διοργανωτής του συνεδρίου, θεωρείται από τους περισσότερους παρατηρητές της βιομηχανίας ως το πρωτοπόρο πανεπιστήμιο σε θέματα Τεχνολογίας Blockchain και Ψηφιακού Νομίσματος. Είναι το πρώτο πανεπιστήμιο παγκοσμίως που προσέφερε μάθημα στο Ψηφιακό Νόμισμα, ένα δωρεάν εξ αποστάσεως μάθημα το οποίο έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 12,000 φοιτητές από το 2014. Παράλληλα, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα (MSc) στο Ψηφιακό Νόμισμα, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, υπήρξε το πρώτο εγκεκριμένο πρόγραμμα στον τομέα, και οι απόφοιτοι του προγράμματος συμμετέχουν σήμερα στους σημαντικότερους οργανισμούς Βlockchain ανά τον κόσμο. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι επίσης το πρώτο πανεπιστήμιο στον κόσμο που έχει εκδώσει ακαδημαϊκά πιστοποιητικά στο Βlockchain και έχει αποδεχτεί bitcoin για πληρωμή διδάκτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στο “Decentralized 2017” επικοινωνήστε στο τηλ: +357 22841798, την ηλεκτρονική διεύθυνση: decentralized@unic.ac.cy ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα. Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για δηλώσεις συμμετοχής έως και τις 10 Οκτωβρίου προσφέρονται θέσεις σε ειδική τιμή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X