ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Defender Luxury Off-Road Experience από τον Όμιλο Πηλακούτα

Δελτίο Τύπου

Μια ανεπανάληπτη Off Road εμπειρία με Defender στην πανέμορφη κοιλάδα της Μαραθάσας, μοιράστηκε ο Όμιλος Πηλακούτα με ιδιοκτήτες Defender, αναδεικνύοντας την υπεροχή του εμβληματικού αυτοκινήτου, που δημιουργήθηκε για να υπερβαίνει τα όρια και τα δύσκολα.Την περιπετειώδη φύση του αυτοκινήτου, που κατασκευάστηκε για να αντέχει στις πιο σκληρές συνθήκες, έζησαν από πρώτο χέρι ιδιοκτήτες Defender σε μια αποκλειστική off road luxury εμπειρία, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην κορυφή μιας γραφικής γεμάτης αμπελώνες διαδρομής στα βουνά του Καλοπαναγιώτη.

 
Την εξαιρετική off road διαδρομή οργάνωσε και συντόνισε στα πρότυπα του εξωτερικού, πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Land Rover, που ταξίδεψε στην Κύπρο ειδικά για τον σκοπό αυτό, με στόχο να προσφερθεί μια διαφορετική και γεμάτη αδρεναλίνη εμπειρία στους υφιστάμενους ιδιοκτήτες Defender σε off-road διαδρομές.
 

Κατά τη διάρκεια της μοναδικής αυτής περιπέτειας, με τις ανεπανάληπτες εμπειρίες οδήγησης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις εξελιγμένες και εντυπωσιακές δυνατότητες τoυ εμβληματικού αυτοκινήτου, που εξοπλισμένο για περιπέτειες στον 21ο αιώνα, μπορεί να διαχειριστεί ακόμη και τα πιο ακραία εδάφη.
 

Η αξέχαστη διαδρομή του off road experience ξεκίνησε στο χωριό του Καλοπαναγιώτη και πέρασε από τα πανέμορφα ορεινά μονοπάτια της περιοχής. Τελικός προορισμός, το Οινοποιείο της περιοχής, όπου οι διοκτήτες Defender απόλαυσαν ένα εκλεκτό γεύμα υψηλής γαστρονομίας με την εκπληκτική θέα της κοιλάδας και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από την ενθουσιώδη off road οδήγηση.

 

H περιπετειώδης off-road εμπειρία, έκλεισε με ένα αναμνηστικό δώρο, με την υπογραφή του Defender γι’ αυτούς που τολμούν το άπιαστο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση