ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:38
 

Ελληνική: Νέος πρόεδρος ο Ευριπίδης Πολυκάρπου

Δείτε ποια είναι τα δεκατρία μέλη του νεόυ ΔΣ της τράπεζας

Newsroom K

Ο Ευριπίδης Πολυκάρπου είναι ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, ενώ αντιπρόεδρος είναι ο Αndrew Charles Wynn, και ανώτερος ανεξάρτητος σύμβουλος ο Stephen John Albutt όπως αποφασίστηκε στην ετήσια συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας εκλέγηκαν ως μέλη του ΔΣ οι Stephen John Albutt ως διοικητικός σύμβουλος, ο David Whalen Bonanno, Ο Δημήτρης Ευσταθίου, η Ειρένα Γεωργιάδου, ο Lars Kramer, ο Kristofer Richard Kraus, ο Ιωάννης Μάτσης, η Μαριάννα Νεοφύτου Παντελίδου, ο Δρ Ευρυπίδης Πολυκάρπου ως διοικητικός σύμβουλος, ο Andrew Charles Wynn ως Διοικητικός Σύμβουλος, διορισμός του ο Zion Bahloul, του Marco Comastri, του Ιωάννη Γεωργούλα, του Μάριου Μαραθεύτη, της Κυριακής Πηλιά, του Χρίστου Θεμιστοκλέους.  

Οι Youssef A. Nasr John Charles Chrystal και Μιχάλης Σπανός είχαν αποσύρει την υποψηφιότητα τους για επανεκλογή και εκλογή ως μέλη του ΔΣ της Τράπεζας πριν την συνέλευση.

Σημειώνεται επίσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας αποφάσισε, σύμφωνα με τον Κανονισμό 110 του Καταστατικού της Τράπεζας, στο διορισμό του Δημήτριου Ευσταθίου, και Ανδρέα Χριστοφίδη ως Προσωρινούς Διοικητικούς Συμβούλους.

Ο διορισμός των Προσωρινών Διοικητικών Συμβούλων θα ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρις ότου ληφθεί η σχετική συναίνεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας / Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου για τους εκλεγέντες στην ΕΓΣ Διοικητικούς
Συμβούλους, κ.κ. Zion Bahloul και Χρίστος Θεμιστοκλέους

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ελληνικής Τράπεζας παρεβρέθηκαν μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωποπούσαν το 86,91% του συνολικού εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν ειδικά ψηφίσματα. Βάσει αυτών, ο διορισμός του νέου συμβούλου στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας θα τίθεται σε ισχύ την ημερομηνία που δίδεται η έγκριση από την Κεντρική Τράπεζα ή την Ευρωπαϊκή Κνετρική Τράπεζα.

Αποφασίστηκε επίσης όπως ο συνολικός αριθμός των συμβούλων που αποχωρούν και επανεκλέγονται και των νέων συμβούλων οι οποίοι έχουν ήδη λάβει την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών.

Επίσης αποφασίστηκε επίσης όπως κανένας σύμβουλος που ήταν μη ανεξάρτητος σύμβουλος δεν θα διορίζεται ως Προσωρινός Σύμβουλος, ενώ το συμβούλιο μπορεί να διορίζει σύμβουλο που αποχωρεί ο οποίος ήταν ανεξάρτητος και δεν επανεκλεγεί, ανεξάρτητο σύμβουλο της Εταιρείας ο οποίος έχει αποχωρήσει δυνάμει των διατάξεων του κανονισμού και δεν έχει προσφερθεί για επανεκλογή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Εισήλθε σε οικία 34χρονης, της επιτέθηκε άσμενα και την έκλεψε

«Nα σταλεί στην χώρα προέλευσης. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ας μην πουν κάποιοι ...»
ΑΚΑ  |  09:18

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X