ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ελληνική: Νέος πρόεδρος ο Ευριπίδης Πολυκάρπου

Δείτε ποια είναι τα δεκατρία μέλη του νεόυ ΔΣ της τράπεζας

Newsroom K

Ο Ευριπίδης Πολυκάρπου είναι ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, ενώ αντιπρόεδρος είναι ο Αndrew Charles Wynn, και ανώτερος ανεξάρτητος σύμβουλος ο Stephen John Albutt όπως αποφασίστηκε στην ετήσια συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας εκλέγηκαν ως μέλη του ΔΣ οι Stephen John Albutt ως διοικητικός σύμβουλος, ο David Whalen Bonanno, Ο Δημήτρης Ευσταθίου, η Ειρένα Γεωργιάδου, ο Lars Kramer, ο Kristofer Richard Kraus, ο Ιωάννης Μάτσης, η Μαριάννα Νεοφύτου Παντελίδου, ο Δρ Ευρυπίδης Πολυκάρπου ως διοικητικός σύμβουλος, ο Andrew Charles Wynn ως Διοικητικός Σύμβουλος, διορισμός του ο Zion Bahloul, του Marco Comastri, του Ιωάννη Γεωργούλα, του Μάριου Μαραθεύτη, της Κυριακής Πηλιά, του Χρίστου Θεμιστοκλέους.  

Οι Youssef A. Nasr John Charles Chrystal και Μιχάλης Σπανός είχαν αποσύρει την υποψηφιότητα τους για επανεκλογή και εκλογή ως μέλη του ΔΣ της Τράπεζας πριν την συνέλευση.

Σημειώνεται επίσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας αποφάσισε, σύμφωνα με τον Κανονισμό 110 του Καταστατικού της Τράπεζας, στο διορισμό του Δημήτριου Ευσταθίου, και Ανδρέα Χριστοφίδη ως Προσωρινούς Διοικητικούς Συμβούλους.

Ο διορισμός των Προσωρινών Διοικητικών Συμβούλων θα ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρις ότου ληφθεί η σχετική συναίνεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας / Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου για τους εκλεγέντες στην ΕΓΣ Διοικητικούς
Συμβούλους, κ.κ. Zion Bahloul και Χρίστος Θεμιστοκλέους

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ελληνικής Τράπεζας παρεβρέθηκαν μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωποπούσαν το 86,91% του συνολικού εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν ειδικά ψηφίσματα. Βάσει αυτών, ο διορισμός του νέου συμβούλου στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας θα τίθεται σε ισχύ την ημερομηνία που δίδεται η έγκριση από την Κεντρική Τράπεζα ή την Ευρωπαϊκή Κνετρική Τράπεζα.

Αποφασίστηκε επίσης όπως ο συνολικός αριθμός των συμβούλων που αποχωρούν και επανεκλέγονται και των νέων συμβούλων οι οποίοι έχουν ήδη λάβει την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών.

Επίσης αποφασίστηκε επίσης όπως κανένας σύμβουλος που ήταν μη ανεξάρτητος σύμβουλος δεν θα διορίζεται ως Προσωρινός Σύμβουλος, ενώ το συμβούλιο μπορεί να διορίζει σύμβουλο που αποχωρεί ο οποίος ήταν ανεξάρτητος και δεν επανεκλεγεί, ανεξάρτητο σύμβουλο της Εταιρείας ο οποίος έχει αποχωρήσει δυνάμει των διατάξεων του κανονισμού και δεν έχει προσφερθεί για επανεκλογή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Διεύθυνση της K. Treppides & Co Ltd είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό των ακόλουθων Συμβούλων στο Διοικητικό και Διευθυντικό Συμβούλιο με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2020.

Ανακοίνωση Διορισμού Εκτελεστικών Συμβούλων, Διοικητικών Συμβούλων και Ανώτερου Διευθυντή στην K. Treppides & Co Ltd

Πιστή στην δέσμευσή της για οργανική ανάπτυξη μέσω της δημιουργίας ηγετικών προσωπικοτήτων που προέρχονται από την ανάπτυξη ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ