ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δέκα χιλιάδες πεύκα προσφέρει η Cyfield

Ο όμιλος είναι σε συζητήσεις με το Τμήμα Δασών για την αναδάσωση των καμένων περιοχών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην προσπάθεια αναδάσωσης των πληγεισών περιοχών συμμετέχει η Cyfield, συνεισφέροντας 10000 πεύκα, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με το Τμήμα Δασών για την υλοποίηση του προγράμματος αναδάσωσης των καμένων περιοχών.

Σε ανακοίνωση του ο όμιλος εκφράζει τον συγκλονισμό του για την έκταση της πυρκαγιάς και τις καταστροφές που επισυσσώρευσε όπως αναφέρει στις περιουσίες των κατοίκων και το περιβάλλον της περιοχής. Εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους συγγενείς και εργοδότες των τεσσάρων άτυχων ξένων εργατών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία η Cyfield, δεν μπορεί παρά να ενώσει τις δυνάμεις της με την υπόλοιπη κοινωνία, η οποία επιθυμεί τη στήριξη των πληγέντων συνανθρώπων μας και την επαναδημιουργία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.

Ακόμα, η Cyfield επιθυμεί να συγχαρεί όλους τους φορείς, κρατικούς και ιδιωτικούς, καθώς και τους απλούς πολίτες, που για 2 – 3 μέρες έδωσαν σκληρή μάχη με τη φωτιά, προκειμένου να εμποδίσουν την επέκταση της.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση