ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

DELEMA McCANN - Χωρίς την ευαισθησία προς τον συνάνθρωπο η ζωή είναι κενή

Βασικές αξίες για τη λειτουργία της εταιρείας είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη και την ομάδα της, πλήρη διαφάνεια χωρίς καμιά «κρυφή» χρέωση και στήριξη σε ΜΚΟ και της κοινωνίας.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η DELEMA McCANN αναπτύσσει δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη βάση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής από την ίδρυσή της, το 1985. Ενταγμένη στις αρχές και στην κουλτούρα μας, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασική προτεραιότητα των δράσεών μας από τη χρονιά της ίδρυσής μας. Στις μέρες μας, η ανάγκη για στήριξη των συνανθρώπων μας έγινε ακόμα πιο σημαντική και η λειτουργία της εταιρείας λαμβάνει υπόψη της τις ανάγκες των ανθρώπων του τόπου μας, της Κύπρου μας.

Διανύοντας σαφέστατα δύσκολους καιρούς που μας ανάγκασαν να διαχειριστούμε πρωτόγνωρες προκλήσεις, με αύξηση των ανισοτήτων και των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, πορευόμαστε σήμερα με αλτρουισμό, επικεντρωμένοι στο γενικό καλό. Για τον άνθρωπο, την κοινωνία, τον πλανήτη ολόκληρο, για ένα μέλλον πιο δίκαιο, πιο ποιοτικό, επιχειρησιακά και περιβαλλοντικά υγιές, με περισσότερες ισορροπίες.

Ακολουθώντας τα κριτήρια ESG και τους βασικούς πυλώνες τους που αφορούν τη βιωσιμότητα, και γνωρίζοντας πως αυτό που επιθυμεί σήμερα ο σύγχρονος καταναλωτής από μία επιχείρηση είναι η διαφάνεια, η συνέπεια και η ωριμότητα, υπηρετούμε πιστά τις αξίες που θέσαμε εξ αρχής. Αξίες οι οποίες στην DELEMA McCANN από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα, συνεχίζουν να είναι βασικές για τη λειτουργία της, όπως ο σεβασμός προς τον πελάτη και την ομάδα της εταιρείας, η λειτουργία της με πλήρη διαφάνεια χωρίς καμιά «κρυφή» χρέωση προς τον πελάτη, αλλά και τη στήριξη Μη-Κερδοσκοπικών Οργανισμών (ΜΚΟ) και της κοινωνίας. Αρχές τις οποίες ακολουθεί τόσο η διεύθυνση όσο και κάθε μέλος της ομάδας (Creative, Media, Online/Digital, PR/Events, Strategy, Administration and Finance) με πίστη, πάθος και δέσμευση. Το ήθος αποτελεί για εμάς μια αξία που είναι στο DNA μας.

Στηρίζοντας το πολύτιμο αγαθό της υγείας

Η DELEMA McCANN στηρίζει τον άνθρωπο και τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, συνεργαζόμενη με ΜΚΟ, Συνδέσμους και Κοινωφελείς Οργανώσεις, ενισχύοντας και γνωστοποιώντας το έργο τους και διαγράφοντας ταυτόχρονα μια κοινή πορεία για την επίτευξη των στόχων τους προς όφελος της κοινωνίας. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας, στηρίζουμε διαχρονικά Οργανισμούς που έχουν στο επίκεντρο το πολύτιμο αγαθό της υγείας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας εντελώς δωρεάν.

Βρισκόμαστε δίπλα στην Europa Donna Κύπρου από την ίδρυση της εδώ και 20 χρόνια, αναπτύσσουμε εκστρατείες και διοργανώνουμε από κοινού την Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, τη μεγαλύτερη εκδήλωση συμπαράστασης στους ασθενείς με καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Η Πορεία ενώνει τις φωνές χιλιάδων πολιτών για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων καρκινοπαθών και ατόμων με εμπειρία καρκίνου του μαστού και των ωοθηκών. Παράλληλα, μέσα από δράσεις προβολής γνωστοποιούμε τις εκάστοτε ανάγκες των ασθενών, τους στόχους της Europa Donna Κύπρου και το έργο της. Για τη διοργάνωση της Πορείας με τις Ροζ Φιγούρες, μας απονεμήθηκε το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Αριστεία στην Επικοινωνία - Εκδήλωση Εταιρικής Υπευθυνότητας / Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο πλαίσιο των πρώτων Cyprus Responsible Business Awards, τα οποία ανέδειξαν τις άριστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις κάθε υπεύθυνης επιχείρησης που δεσμεύεται στις αρχές της αειφορίας, της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Παράλληλα, λάβαμε πολλαπλά βραβεία στα Carob Awards και στα Digital Marketing Awards.

Είμαστε δίπλα στον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα από την ίδρυσή του ως συνοδοιπόροι, στηρίζοντας το όραμά του για τα πρόωρα μωρά και την υλοποίηση της διεκδίκησής του για τη δημιουργία νέας μονάδας εντατικής νεογνών στο Μακάριο Νοσοκομείο, στο πλαίσιο μιας αναβαθμισμένης μονάδας που θα επιτρέπει στους γονείς να είναι πλάι στο μωρό τους. Μια ενέργεια που ελπίζουμε ότι σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Ενισχύουμε επίσης τον Σύνδεσμο για ευαισθητοποίηση και πληροφόρηση του κοινού, σχετικά με την προωρότητα, τις προκλήσεις και τις συνέπειες που τη συνοδεύουν.

Η DELEMA συμβάλει στον στόχο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ) μέσα από οργανωμένες δράσεις προβολής, ώστε «κανένα άτομο με κάκωση νωτιαίου μυελού να μην βρίσκεται στο περιθώριο», για τη ύπαρξη μιας καλύτερης κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, δημιουργώντας από κοινού τη νέα εκστρατεία της Universal Life. Επιπλέον, στηρίζουμε το Ίδρυμα Γεωργίου και Θέλμας Παρασκευαΐδη. Το Ίδρυμα έχει συμβληθεί με τα παγκοσμίου φήμης Shriners Hospitals, οι ιατροί των οποίων προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες ορθοπεδικών και υψηλού επιπέδου φροντίδα σε παιδιά με σοβαρά ορθοπεδικά προβλήματα και παθήσεις των άκρων και της σπονδυλικής στήλης. Οι γιατροί παρέχουν δωρεάν εξετάσεις στα παιδιά από την Κύπρο, εξετάσεις που μόνο σε συγκεκριμένα νοσοκομεία του εξωτερικού μπορούν να γίνουν, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο των ιδίων όσο και των οικογενειών τους. Το Ίδρυμα χρηματοδοτεί την μεταφορά παιδιών στην Αμερική για θεραπεία και πριν μερικές εβδομάδες κατάφερε να φέρει τους εξειδικευμένους ιατρούς των Shriners στην Κύπρο μας, οι οποίοι εξέτασαν και παρείχαν φροντίδα σε πλήθος παιδιών.

Εκεί όπου υπάρχει ανάγκη

Η DELEMA McCANΝ είναι μέλος του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, το οποίο δημιουργήθηκε για να καλύψει σημαντικές ανάγκες που προέκυψαν από τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση της πανδημίας. Βρισκόμαστε δίπλα στο SupportCY και στηρίζουμε τις δράσεις του που αφορούν θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και περιπτώσεις αντιμετώπισης κρίσεων και έκτακτης ανάγκης.

Παράλληλα δηλώνουμε παρών σε ανάγκες πολλών Μη-Κερδοσκοπικών Οργανισμών, όπως το «Βαγόνι Αγάπης» και πολλούς άλλους ΜΚΟ, και συνεργαζόμαστε με πελάτες μας για στήριξη έκτακτων περιστατικών, όπως την προμήθεια καυσίμων από την Πετρολίνα για την καταπολέμηση των τεράστιων πυρκαγιών, την προμήθεια νερού και άλλων αναγκών από τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης, την προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών από την εταιρεία Κωτσόβολος για τους πληγέντες των πυρκαγιών. Ακόμα στηρίζουμε εδώ και χρόνια τον Όμιλο Πηλακούτα στην ευγενή προσφορά του προς την θεραπευτική κοινότητα «Αγία Σκέπη» και τις πολλές άλλες προσφορές του στην κοινωνία.

Η Ανθρωποκεντρική Προσέγγιση

Στην DELEMA McCANN, έχοντας τον άνθρωπο και την ομαδικότητα στον πυρήνα της εργασιακής μας κουλτούρας, αξιολογηθήκαμε το 2021 ως η πρώτη εταιρεία του κλάδου διαφήμισης/επικοινωνίας στην Κύπρο με την πολύ σημαντική διάκριση Great Place to Work®. Τη σημαντική αυτή διάκριση την εξασφαλίσαμε ξανά το 2022, γεγονός που επιβεβαιώνει τη ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση.

Η ομάδα μας αποτελείται από ικανά μέλη, τα οποία επιλέγονται χωρίς καμία διάκριση σε θέματα φύλου ή κάθε είδος ρατσιστικού ή άλλου διαχωρισμού, και εργάζονται σε ένα χώρο που σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό επιλεγήκαμε ως μια από 5 εταιρείες σε ολόκληρη την Ευρώπη που στηρίζουν έμπρακτα την ισότητα των φύλων. Κάθε μέλος της ομάδας μας είναι σημαντικό για εμάς να αισθάνεται την ειλικρίνεια, την ασφάλεια, τον σεβασμό και την εμψύχωση, αλλά και να εισπράττει την εκτίμηση για τη συμβολή της/του.

Χωρίς την ομαδικότητα δεν μπορείς να προσφέρεις στρατηγικά σωστές, εξαιρετικά δημιουργικές και πολύ αποτελεσματικές εκστρατείες επικοινωνίας. Για εμάς, στην DELEMA McCANN, το «truth well told» δεν είναι απλά ένα σλόγκαν, είναι αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας μας. Και χωρίς την ευαισθησία και στήριξη προς τον συνάνθρωπο η ζωή είναι κενή.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση