ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:11
 

DesignTaken to Another Level

H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στην Κρατική Πινακοθήκη

Δελτίο Τύπου

H εταιρεία Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. Λτδ και η κατασκευάστρια εταιρεία Ειδών Υγιεινής Laufen Bathrooms θα φιλοξενήσουν στην Κύπρο τους διεθνoύς φήμης σχεδιαστές Peter Wirz και Maria Vafiadis, οι οποίοι θα παρουσιάσουν μια ενδιαφέρουσα διάλεξη, που θα ανεβάσει το design σε άλλο επίπεδο, όπως αναφέρει και ο τίτλος της «Design taken to another level»

H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στην Κρατική Πινακοθήκη, με τη συνεργασία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου και εντάσσεται στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής έκθεσης αρχιτεκτονικών έργων EU Mies Awards 19.

Ο Peter Wirz είναι ένας επιτυχημένος σχεδιαστής που αναπτύσσει λύσεις προϊόντων και υπηρεσιών από το 1998 μέσω της εταιρείας Venetica, μιας βραβευμένης διεθνούς μάρκας και σχεδιαστικής εταιρείας που σχεδιάζει προϊόντα για πολλές γνωστές εταιρείες όπως τη Laufen, τη Victorinox, τη BenQ, τη Wellcare, τη Gubelin και πολλές άλλες, παρέχοντας εμπειρίες πελατών και προσδίδοντας αξία στις μάρκες.

Ο Peter Wirz έχει αναπτύξει αρκετές σειρές προϊόντων για τη Laufen. Σειρές με απλές και ξεκάθαρες γραμμές, που υποστηρίζουν τη φιλοσοφία του ‘less is more’, χωρίς να προδίδουν την κομψότητα και τη λειτουργικότητα. Για την ολιστική προσέγγιση στο σχεδιασμό του shower toilet, της Laufen, το μοντέλο Cleanet Riva σχεδιασμένο από τον Peter Wirz, έχει αποσπάσει διεθνή βραβεία, όπως το βραβείο Red Dot 2016,το IF Design Award 2017 και το Design Plus από την ISH 2017.

Η Maria Vafiadis είναι η ιδρύτρια του MKV Design, ενός στούντιο εσωτερικού σχεδιασμού, το οποίο ξεκίνησε το 1999 στο Λονδίνο. Από τότε έχει ολοκληρώσει πολλά έργα σε όλο τον κόσμο, κυρίως στον ξενοδοχειακό κλάδο. Η Βαφειάδη έχει ένα σεβαστό όνομα στον κόσμο του εσωτερικού σχεδιασμού, με έργα που αποδεικνύουν πραγματική ευελιξία, καινοτομία και μοναδικότητα.
Το καταπληκτικό χαρτοφυλάκιο της Βαφειάδη της δίνει δικαιωματικά τον τίτλο της απόλυτης φωνής πολυτέλειας. Σύμφωνα με αυτήν, ο ορισμός της πολυτέλειας είναι μια αίσθηση του χρόνου και του χώρου, που εξελίσσονται ανάλογα με τον τρόπο που ο καθένας τα αντιλαμβάνεται. Η πολυτέλεια γίνεται μια εμπειρία που αναγνωρίζει το σχέδιο. Επομένως, ο σχεδιασμός γίνεται πιο συνειδητά με στόχο να δημιουργεί αίσθηση ευεξίας, ανακάλυψης και εξέλιξης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί το ΑΚΕΛ «πυροβολεί» τον Χριστοδουλίδη;

«Στην Καθημερινή φαίνεται πως έδωσαν στον Χριστοδουλίδη το Αλάθητο του Πάπα. Σε λίγο και σε εικόνισμα. ...»
Ένας Πολίτης  |  13:58

Για ακόμα μία χρονιά στις «ελαττωματικές» δημοκρατίες η Κύπρος

«Μα είναι δυνατό να έχουμε ελληματική δημοκρατία? Εμείς που έχουμε πρόεδρο τον Αναστασιάδη και ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X