ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έμφαση στη διατροφή δίνει το The Mall of Engomi

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το ενημερωτικό εργαστήρι με θέμα «Διατροφή και Υγεία» για μαθητές ΣΤ' Τάξης

Δελτίο Τύπου

Μια ξεχωριστή δραστηριότητα με θέμα «Διατροφή και Υγεία» διοργάνωσε, την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου, το The Mall of Engomi. Το εργαστήρι παρακολούθησαν 19 μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας, περνώντας ένα δημιουργικό πρωινό και μαθαίνοντας πως να τρέφονται σωστά.

Οι μαθητές που φιλοξενήθηκαν από το The Mall of Engomi, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διαδραστικό εργαστήρι που διοργανώθηκε με τη συμμετοχή της διατροφολόγου Δρ. Στάλως Πάπουτσου - Κλινική Διαιτολόγος και Διατροφολόγος - η οποία είναι εξιδεικευμένη στην παιδική διατροφή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η διατροφολόγος ενημέρωσε τους μαθητές για την υγιεινή διατροφή και τη σημασία του πρωινού στη ζωή μας. Επιπλέον, τους συμβούλεψε να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους με πλούσιες μερίδες φρούτων και λαχανικών, να περιορίσουν τα γλυκά και τα λιπαρά και τους πρότεινε να διασκεδάζουν καθημερινά μέσα από ευχάριστες φυσικές δραστηριότητες.

Μέσα από το διαδραστικό εργαστήρι οι μαθητές έλυσαν όλες τις απορίες τους σχετικά με την υγιεινή διατροφή.

Με ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων, το The Mall of Engomi ενισχύει την εκπαίδευση των παιδιών εκτός σχολικού περιβάλλοντος, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι αποτελεί φιλικό προορισμό για ολόκληρη την οικογένεια, αλλά και πόλο δραστηριοτήτων για την τοπική κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση