ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Douleutaras: Χρήσιμα tips για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τον χειμώνα

O Douleutaras μοιράζεται μαζί μας τις απόλυτες συμβουλές για ένα ζεστό και cozy χειμωνιάτικο σπίτι!

Δελτίο Τύπου

Ο χειμώνας είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή όπου όλοι μας περνάμε ατελείωτες ώρες στο σπίτι μας, παρέα με το πάπλωμα. Το κρύο που επικρατεί αποτελεί έναν ακόμα λόγο που θέλουμε να απολαύσουμε τον χώρο μας και να περάσουμε ακόμα περισσότερες ώρες μέσα σε αυτόν. Ωστόσο, κάθε χειμώνα, το σπίτι μας χρειάζεται μια καλή προετοιμασία ώστε να μας προσφέρει αυτή τη θαλπωρή που επιζητούμε. Ο Douleutaras μοιράζεται μαζί μας χρήσιμες συμβουλές που θα κάνουν το σπίτι μας πιο ζεστό από ποτέ!

Πώς θα προετοιμάσετε το σπίτι σας για τον φετινό χειμώνα;

1. Συντήρηση των κλιματιστικών

Προκειμένου να επωφεληθείτε στο 100% από τις δυνατότητες των κλιματιστικών σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε με τη συντήρηση αυτών. Αν και το κλιματιστικό χρησιμοποιείται κυρίως κατά τους θερινούς μήνες, είναι καλό να ελέγχεται και να συντηρείται τον χειμώνα για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του όταν χρειαστεί.  Αυτό μπορεί να σας εξασφαλίσει όχι μόνο καλύτερη ποιότητα αέρα αλλά και να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια. Οι επαγγελματίες του Douleutaras  έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συντήρηση σε κάθε μάρκα και ισχύ κλιματιστικού, με εγγυημένο αποτέλεσμα, καθώς χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό service air condition.

2. Συντήρηση Λέβητα Θέρμανσης

Αν χρησιμοποιείτε τα καλοριφέρ σας ως κύρια θερμαντικά σώματα, θα πρέπει απαραίτητα να προχωρήσετε σε Συντήρηση Λέβητα Θέρμανσης ώστε να διασφαλίσετε ότι όλα λειτουργούν ρολόι. Συντηρώντας τον λέβητα θέρμανσής σας, αποφεύγετε προβλήματα όπως η διαρροή αερίου ή πετρελαίου που μπορούν ενδεχομένως να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές. Αν θέλετε ολοκληρωμένη συντήρηση καυστήρα - λέβητα πετρελαίου και καθαρισμό με έγγραφη βεβαίωση συντήρησης,  καταχωρήστε την εργασία σας στην πλατφόρμα του Douleutaras και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα θα έρθετε σε επαφή με εξειδικευμένο καυστηρατζή στην περιοχή σας.

3. Καθαρισμός Τζακιού

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη ζεστασιά και την όμορφη ατμόσφαιρα που προσφέρει στον χώρο ένα αναμμένο τζάκι. Αν χρησιμοποιείτε συχνά το τζάκι σας, η καθαριότητά του είναι σημαντική για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του. Οι καμινάδες θα πρέπει επίσης να ελεγχθούν για πιθανά προβλήματα. Ένα καθαρό τζάκι εξασφαλίζει την καλύτερη καύση και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο πυρκαγιάς, ενώ ο επαρκής εξαερισμός της καμινάδας είναι σημαντικός για την αποφυγή προβλημάτων με τον καπνό. Στην πλατφόρμα του Douleutaras θα βρείτε αξιολογημένους επαγγελματίες για καθαρισμούς τζακιών σε όλη την Κύπρο, ώστε να γίνει το τζάκι σας σαν καινούργιο.

4. Επισκευή / Αντικατάσταση Παλαιών Κουφωμάτων

Για να εξασφαλίσετε πως η ζέστη από τα θερμαντικά μας σώματα παραμένει μέσα στο σπίτι μας και δεν υπάρχουν «διαρροές» θερμότητας απαιτείται να έχουμε νέα και ανθεκτικά κουφώματα. Τα καλά μονωτικά κουφώματα μειώνουν τις ενεργειακές απώλειες, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το κόστος των ενεργειακών λογαριασμών. Επιπλέον, υπάρχει καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση και κρατάνε τη σκόνη έξω από το σπίτι σας.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αντικαταστήσετε / επισκευάσετε τα κουφώματα του σπιτιού σας; Εσείς συμπληρώνετε τη σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα του Douleutaras και η πλατφόρμα σας προτείνει μέσα σε 10'' αξιολογημένους επαγγελματίες κοντά στην περιοχή σας. Οι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού και να μελετήσουν τον χώρο και στη συνέχεια λαμβάνετε προσφορές ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Κατόπιν, επιλέγετε τον επαγγελματία που θα συνεργαστείτε, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την Εγγύηση Εξυπηρέτησης του Douleutaras. Αυτό σημαίνει ότι ο Douleutaras εγγυάται άμεση επιστροφή χρημάτων έως 10.000 ευρώ από το συνολικό ποσό που έχετε καταβάλει, στη σπάνια περίπτωση κακοτεχνίας/ζημίας ή αν δεν ολοκληρωθεί η εργασία.

5. Σιφόνια & Υδρορροές

Οι βροχοπτώσεις του φθινοπώρου προκαλούν συνήθως έντονο πρόβλημα σε σιφώνια και σωλήνες. Ο έλεγχος των υδρορροών μειώνει τον κίνδυνο υγρασίας και μούχλας, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του εσωτερικού αέρα. Όταν έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα σιφόνια του σπιτιού σας, αυτά που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας είναι ελάχιστα, ενώ η πιθανότητα να τα κάνετε χειρότερα είναι μεγάλη. Γι’ αυτό, μη ρισκάρετε, μπείτε στην πλατφόρμα του Douleutaras και βρείτε την επαγγελματική βοήθεια που χρειάζεστε.

6. Βιολογικός Καθαρισμός

Όταν λερώνεται ένα ρούχο συνήθως το βάζουμε στο πλυντήριο ρούχων και καθαρίζεται εις βάθος. Τι γίνεται, όμως, με τις υφασμάτινες επιφάνειες που δεν μπορούμε να τις βάλουμε στο πλυντήριο; Ο καναπές ή το στρώμα του κρεβατιού σας είναι εστία μικροβίων και απαιτούν ειδική μεταχείριση, ώστε να καθαρίσουν. Αυτό που πραγματικά χρειάζονται είναι ένας βιολογικός καθαρισμός. Καθώς το χειμώνα περνάμε περισσότερο χρόνο σε κλειστούς χώρους, ο βιολογικός καθαρισμός μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον. Αν ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού είναι μονόδρομος για την υγιεινή του χώρου σας, ο Douleutaras έχει τη λύση, βρίσκοντας για εσάς αξιόπιστο συνεργείο για βιολογικούς καθαρισμούς και απολυμάνσεις στην περιοχή σας.

Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες που παρέχει ο Douleutaras.

 

Σχετικά με το Douleutaras:

Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 4.200+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης συμπληρώνει εύκολα τη φόρμα εργασίας και ο έξυπνος αλγόριθμος του προτείνει τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή του μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει τα προφίλ των επαγγελματιών, να δει τις αξιολογήσεις τους και τα δείγματα εργασιών τους και στη συνέχεια επιλέγει τον επαγγελματία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Μάλιστα, για να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, παρακολουθείται η πορεία κάθε εργασίας από την αρχή μέχρι το τέλος, παρέχοντας Εγγύηση Εξυπηρέτησης & Επιστροφής Χρημάτων στον χρήστη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Douleutaras επισκεφθείτε το https://www.douleutaras.com.cy/  ή τους λογαριασμούς της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα:Facebook, LinkedIn, Instagram.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ