ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

DP World Limassol - Στόχος η συντομότερη επίλυση της διαφοράς στο λιμάνι Λεμεσού

H εταιρεία διαβεβαιώνει τους πελάτες και συνεργάτες της πως έχει προχωρήσει στην πλήρη εφαρμογή σχεδίου έκτακτης ανάγκης

ΚΥΠΕ

Τη λύπη της για τη στάση εργασίας εργαζομένων της, εκφράζει η DP World Limassol, η οποία δηλώνει ότι στόχος είναι η επίλυση της διαφοράς το συντομότερο δυνατό. Παράλληλα σημειώνει ότι προχώρησε σε εφαρμογή σχεδίου έκτακτης ανάγκης για διασφάλιση της κανονικότητας των εργασιών στο λιμάνι Λεμεσού.

Σε ανακοίνωση του, ο διαχειριστής του τερματικού γενικού φορτίου και κρουαζιέρων, δηλώνει πως «αναφορικά με τη διεξαγωγή μη προγραμματισμένης στάσης εργασίας στο τερματικό της DP World Limassol, που πραγματοποιεί αριθμός εργαζομένων από τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως οι όποιες ανησυχίες του προσωπικού μας λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και εκφράζουμε τη λύπη μας για αυτή την εξέλιξη».

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιλύσουμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό και να περιορίσουμε τις επιπτώσεις στη λειτουργία του λιμανιού», συμπληρώνει.

Τέλος, η εταιρεία διαβεβαιώνει τους πελάτες και συνεργάτες της πως έχει προχωρήσει στην πλήρη εφαρμογή σχεδίου έκτακτης ανάγκης, διασφαλίζοντας πως οι εργασίες στο λιμάνι Λεμεσού συνεχίζονται κανονικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση