ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

ΕΒΕ Πάφου: Στα ίδια επίπεδα η φετινή τουριστική σαιζόν

O κ. Δημητριάδης είπε, πως η αγγλική αγορά λόγω του ότι δεν λήφθηκε ακόμα απόφαση για το Brexit θα επανέλθει στην κανονική της ζήτηση

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στην εκτίμηση ότι η απόδοση της φετινής τουριστικής σαιζόν θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με πέρσι, προέβη ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Δημητριάδης και αναφερόμενος στις γενικότερες προοπτικές τουρισμού στην Πάφο, είπε, πως η αγγλική αγορά λόγω του ότι δεν λήφθηκε ακόμα απόφαση για το Brexit θα επανέλθει στην κανονική της ζήτηση και το φετινό καλοκαίρι.
Το μούδιασμα συνέχισε από την αγγλική αγορά οφείλονταν στις ανησυχίες που προκλήθηκαν για το Brexit και τις επιπτώσεις του αλλά και για το κατά πόσο θα επηρεαστεί η ισοτιμία της στερλίνας με το ευρώ. Πρόσθεσε ωστόσο πως με τις αποφάσεις που λήφθηκαν από την Αγγλία αλλά και από την ΕΕ θα επανέλθει η κανονική ζήτηση από την αγγλική αγορά.

Σε σχέση με την γερμανική αγορά, ο κ.Δημητριάδης σημείωσε πως μετά την πτώχευση της Germania τα προβλήματα συνεχίζονται αφού καμία αεροπορική εταιρεία δεν έχει μέχρι στιγμής αναπληρώσει το κενό που έχει παρατηρηθεί.

Ερωτηθείς για την ρωσική αγορά, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως και σε αυτήν την αγορά παρατηρούνται προβλήματα γιατί έχει πέσει σημαντικά η αξία του ρουβλιού. Προσμένουμε συνέχισε, ότι η ρωσική αγορά θα επανέλθει ασχέτως του προβλήματος που παρατηρείται με την ισοτιμία στα κανονικά της επίπεδα.

Ερωτηθείς για τις προβλέψεις την περίοδο των εορτών του Πάσχα, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως έχουν ήδη ξεκινήσει ικανοποιητικές κρατήσεις για τα ξενοδοχεία της Πάφου οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Την ανηφόρα στην οποίαν αυτοδοξάζεστε ότι μας οδηγήσατε Περιπλανώμενε γιά χρόνια ψευδές σκαρίφημα ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:53

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«…ενώ η χολή που εκρέει από το στόμα του Προέδρου και των συναγερμικών λατζιναρκών είναι απείρως ...»
Ai Em  |  15:39

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Aγαπητέ ΑΚΑ, Έχετε δίκαιο αλλά αυτοί οι άνθρωποι λόγω των ανεπαρκειών του εκλογικού σώματος των ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:07

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«"...δεν βοηθά στην προσπάθεια από τη μια να καταδικαστεί η τουρκική προκλητικότητα και από την άλλη ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:00

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X