ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έφυγε από την ζωή ο Ρένος Ανδρέου των McDonalds Κύπρου

Σε ηλικία 67 ετών

Της Μαρίας Ηρακλέους

Έφυγε από την ζωή ο επιχειρηματίας Ρένος Ανδρέου, ο Γενικός Διευθυντής της αλυσίδας εστιατορίων McDonalds Cyprus και επίτιμος πρόεδρος του Ronald McDonald House Charities Κύπρου. Ήταν επίσης μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ Λάρνακας.

Γεννηθείς στις Αγγλισίδες της Λάρνακας, φοίτησε στο Γυμνάσιο Αγίου Γεωργίου και σπούδασε το Matthrew Bolton Technical College στο Birmingham. Το 1997 μαζί με την οικογένειά του άνοιξαν το πρώτο εστιατόριο McDonalds στις Φοινικούδες στην Λάρνακα και το Drive thru στην Έγκωμη στην Λευκωσία.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Ήταν κύριος, πολύ καλός και απλός άνθρωπος», περιγράφει ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και εκφράζει τα ειλικρινή του συλληπητήρια στην οικογένειας του θανόντα. Ο κ. Βύρας γνώριζε τον Ρένο Ανδρέου και μέσα από την στενή συνεργασία του θανόντα με τον δήμο Λάρνακας και την υποστήριξη του σε εκδηλώσεις που διοργάνωνε ο δήμος.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Ρένου Ανδρέου.

Αναφέρει ότι ο θανών διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Σωματείου και διαχρονικός υποστηρικτής και χορηγός της ομάδας. Για τις επόμενες τρεις μέρες οι σημαίες του σωματείου θα κυματίζουν μεσίστια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση