ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:05
 

Εισιτήρια της Cobalt κυκλοφορούν ακόμα στο διαδίκτυο

Συγκεκριμένες ιστοσελίδες δίνουν ως επιλογή την Cobalt για δρομολόγια Αθήνας και Θεσσαλονίκης προς Λάρνακα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Η Cobalt εμφανίζεται ακόμα στις αναζητήσεις εισιτηρίων. Παρά το γεγονός ότι μετρούμε ήδη μία εβδομάδα από το λουκέτο της εταιρείας, φαίνεται ότι εισιτήρια της κυκλοφορούν ακόμα στο διαδίκτυο, σε κάποιες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Αυτό ανακάλυψε επιβάτης ο οποίος επιχείρησε να αγοράσει εισιτήριο για Αθήνα, με ημερομηνία την 1η Νοεμβρίου. Ένας από τους προτεινόμενους συνδυασμούς πτήσεων ήταν η αναχώρηση από το αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών, και επιστροφή στις 4 Νοεμβρίου από Αθήνα, με πτήση της Cobalt για την τιμή των 248,77 ευρώ. Μάλιστα η συγκεκριμένη προσφορά ήταν και η πιο συμφέρουσα για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Προχωρώντας για να κλείσει το εισιτήριο, διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κάποια αλλαγή στις επιλογές της πτήσης, ούτε άλλη προειδοποίηση.

Η διαδικασία συνέχισε κανονικά και φθάνοντας στο σημείο της πληρωμής, ο επιβάτης γνωρίζοντας ότι η εταιρεία είχε κλείσει, δεν ολοκλήρωσε την διαδικασία. Η επιλογή της Cobalt δίδεται και για δρομολόγια από και προς την Θεσσαλονίκη.

Σε επικοινωνία της «Κ» με την διοίκηση της Cobalt αναφέρθηκε ότι η εταιρεία έχει προχωρήσει σε όλες τις δέουσες διαδικασίες για αναστολή της λειτουργίας του συστήματος της, και ότι δεν είναι στην ευθύνη της. Τονίστηκε δε ότι από την στιγμή που έκλεισε η εταιρεία, η τράπεζα δεν επιτρέπει συναλλαγή της για αγορά εισιτηρίου της Cobalt.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

Ολοταχώς σε ύφεση οδεύει η Τουρκία

«Κάποιος κάποτε είπε στον σουλτάνο της Τουρκίας, `έσσεται ήμαρ`! Θα πρέπει κάποιος να του εξηγήσει ...»
ΑΚΑ  |  20:40

Παιδίατροι σέρνουν στα Δικαστήρια τον ΟΚΥπΥ

«1η Ιουνίου 2019 ξεκινάει το ΓεΣΥ»
george  |  09:39

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X