ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:07
 

Έκλεισαν οι κατασκευαστές του Neo Plaza

Συνεργασία ομίλων Core Construction και CHAPO

Newsroom K

Στη συνεργασία των ομίλων Core Construction και CHAPO ανατέθηκε η κατασκευή του Εκπτωτικού Χωριού και Ψυχαγωγικού Πάρκου Neo Plaza, που θα ανεγερθεί στη Λευκωσία. Η κατασκευή του έργου θα αρχίσει άμεσα και η λειτουργία του αναμένεται το τελευταίο τρίμηνο του 2020. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Neo Plaza, o Όμιλος CORΕ Construction είναι ένας πολυεθνικός κατασκευαστικός όμιλος με δραστηριότητα σε 15 χώρες στην Ευρώπη και με εταιρίες στην Αθήνα, στη Λευκωσία, στο Λονδίνο, στη Θεσσαλονίκη, στη Σόφια, στο Βουκουρέστι και στη Βαρσοβία. Το πεδίο δραστηριότητας του ομίλου CORE Construction είναι η κατασκευή εμπορικών κέντρων και καταστημάτων, συμπεριλαμβανομένων πολυκαταστημάτων και δικτύων καταστημάτων, κτιρίων γραφείων και κατοικιών, εστιατορίων και λοιπών χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας, ξενοδοχείων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Ήδη από το 2012 ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην Κύπρο εκτελώντας μια σειρά από οικοδομικά έργα στους τομείς των καταστημάτων, γραφείων και κατοικιών. 

Η Χαρίλαος Αποστολίδης Δημόσια ΛΤΔ,(CHAPO), ιδρύθηκε το 1949. Όλα αυτά τα χρόνια, ο όμιλος έχει κατασκευάσει έργα όπως το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, Αεροδρόμιο Λάρνακας, Anassa Hotel, Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και πολλά άλλα. Η CHAPO, είναι μέτοχος στην εταιρεία Hermes Airports Ltd, διαχειρίστρια εταιρεία των Αεροδρομίων Κύπρου, ως επίσης και ιδιοκτήτρια εταιρείας έτοιμου σκυροδέματος και δυο Λατομικών Μονάδων. Η Εταιρεία, μόλις έχει παραδώσει κτήριο 15 ορόφων στη Λεμεσό (Cedars Oasis) , ενώ ολοκληρώνει εντός των επόμενων 12 μηνών ακόμη δυο σημαντικά έργα, επίσης εις Λεμεσό. Επίσης, έχει αναλάβει στη Λεμεσό, σε κοινοπραξία με ξένο εργολάβο έργο 29 ορόφων (Dream Tower) αξίας πέραν των 40.000.000 ευρώ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ο χαμένος Οδυσσέας

«Το όνομά του, Ανδρέας, ο πολυμήχανος βασιλιάς της δημοσιογραφίας σε εφημερίδα της Κύπρου που μαζί με ...»
Yiannos  |  07:58

Ο χαμένος Οδυσσέας

«Μα εμείς ξυπνήσαμε! Σταματήστε επιτέλους! Δεν δεχόμαστε να μας περιπαίζετε με τις δήθεν ατοπίες του ...»
Yiannos  |  07:58

Η «καταιγίδα» στο κυπριακό ποδόσφαιρο

«Pios paei stixima oti tipote to spoudeo den tha gini me aftin tin ipothesi? Oloi kouppa apanni tha tin ...»
tiktok  |  06:37

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Συνεχίζονται οι εργασίες στους υπόγειους χώρους στάθμευσης, η διαδικασία υγρομόνωσης και η πασσάλωση του Private Oasis.

Το Trilogy Limassol Seafront ξεπερνά την επιφάνεια του εδάφους, με τις κατασκευαστικές εργασίες και των τριών πύργων να προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα, αλλά και με το επίπεδο επαγγελματισμού και ασφάλειας ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X