ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην οικογένεια Μιχαηλίδη το 100% του House of Beauty

Η CTC ήρθε σε συμφωνία με την NMM Investments και πωλεί το 50% των μετοχών της

Newsroom K

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την διάθεση του 50% των μετοχών της στο House οf Beauty, εταιρεία που αντιπροσωπεύει brands όπως οι Ralph Lauren, Giorgio Armani και Lancome . Σε ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Κύπρου αναφέρεται ότι η δημόσια εταιρεία Cyprus Trading Corporation Plc του ομίλου Σιακόλα έχει έρθει σε συμφωνία με την NMM Investments Ltd της οικογένειας Μιχαηλίδη, σχετικά με τη διάθεση της συμμετοχής της, δηλαδή του 50% του μετοχικού κεφαλαίου της HOB House of Beauty Ltd. Οι δύο εταιρείες είχαν ιδρύσει μαζί το House of Beauty το 1999 και κατείχαν έκαστη 50% του μετοχικού κεφαλαίου.

Με την ολοκλήρωση της πράξης διάθεσης, η οικογένεια Μιχαηλίδη γίνεται ιδιοκτήτης του συνόλου των μετοχών της HOB. Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού. 

Τι αλλάζει μετά την συμφωνία

Η συμφωνία της CTC με την οικογένεια Μιχαηλίδη η οποία έχει την εταιρεία NMM Investments Ltd ήταν αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων αρκετών μηνών. Συγκεκριμένα, από το καλοκαίρι, η οικογένεια Μιχαηλίδη είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για εξαγορά και του υπόλοιπου 50% μετοχών της εταιρείας. Πλέον, μετά την έγκριση της, από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, αλλάζει και η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, με τα τρία μέλη του Συμβουλίου τα οποία ανήκουν στον όμιλο Σιακόλα να αντικαθίστανται με μέλη της εταιρείας NMM Investments Ltd.

Στο πηδάλιο της διεύθυνσης της εταιρείας παραμένει η νυν διευθύντρια κα Νινώ Μιχαηλίδου θέση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία είκοσι χρόνια, από την ίδρυση της εταιρείας.

Πέραν της αλλαγής στο Συμβούλιο της εταιρείας δεν ετοιμάζονται άλλες αλλαγές λόγω της εξαγοράς.

Από την στιγμή που ο όμιλος Σιακόλα αποφάσισε να αποδεσμευτεί από το House of Beauty, στο πλαίσιο της στρατηγικής του να επικεντρωθεί σε μεγαλύτερα projects, η απόφαση της εταιρείας NMM Investments ήταν λογικό επόμενο αναφέρουν πηγές από την εταιρεία, από την στιγμή που ήδη έχει την διεύθυνση. Η Cyprus Trading Corporation θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες logistics στο House of Beauty.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X