ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Elanza Residences

Το νέο οικιστικό κτίριο της Rotosgroup στο Στρόβολο στην περιοχή English School, δίπλα από το πάρκο Αγίου Δημητρίου, έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο να παραδοθεί στους ιδιοκτήτες του.

To Elanza Residences, αποτελείται από 5 ορόφους με 16 διαμερίσματα των 2 και 3 υπνοδωματίων με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, μεγάλες βεράντες, ιδιωτικό κήπο, και ωραία θέα προς το πάρκο.

Η μοντέρνα γραμμή του κτιρίου, η χρωματική παλέτα, τα υλικά και ο αρχιτεκτονικός φωτισμός σε συνδυασμό με την εσωτερική διαρρύθμιση των διαμερισμάτων, αποτελεί την ιδανική κατοικία για οικογένειες που επιδιώκουν να ζουν σε ένα αναβαθμισμένο και όμορφο περιβάλλον μέσα στην πρωτεύουσα.

Στις τεχνικές προδιαγραφές του κτιρίου περιλαμβάνονται πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Α’, έχει κατασκευαστεί με τα πιο σύγχρονα και βιοκλιματικά υλικά, ηχητική και θερμική μόνωση, φωτισμός LED, φωτοβολταϊκά πάνελς στην οροφή του κτιρίου για εξοικονόμηση ενέργειας των διαμερισμάτων και των κοινόχρηστων χώρων.

Βρίσκεται δίπλα σε σχολεία, υπηρεσίες, καταστήματα, γραφειακά συγκροτήματα και είναι μερικά μόνο λεπτά από το εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας, με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Με βάση όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το νέο έργο της Rotosgroup αποτελεί μια σίγουρη επένδυση με διαχρονική αξία στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 800 80 880 | Email: sales@rotosgroup.com

Web: https://rotosgroup.com

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ