ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελληνική: Απέσυρε την υποψηφιότητα του ο πρόεδρος του ΔΣ

Ο Χρίστος Θεμιστοκλέους έχει προταθεί για εκλογή στο ΔΣ στην ετήσια συνέλευση της 28ης Αυγούστου

Newsroom K

Απέσυρε την υποψηφιότητα του για επανεκλογή ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Τράπεζας ο πρόεδρος του ΔΣ Youssef A. Nasr. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας, ο κ. Youssef A. Nasr, έχει αποσύρει την υποψηφιότητά του για προσωπικούς λόγους.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας Λτδ ημερομηνίας 6 Αυγούστου 2019, η Τράπεζα ανακοινώνει επίσης ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό 112 του Καταστατικού της Τράπεζας, ο Χρίστος Θεμιστοκλέους έχει προταθεί για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο, ως ανεξάρτητος μη εκτελεστικός σύμβουλος.

Θέση στο ΔΣ της Ελληνικής συνεχίζουν να διεκδικούν οι κ. Stephen John Albutt, κ. David Whalen Bonanno, κ. Δημήτριος Ευσταθίου, κα. Ειρένα Α. Γεωργιάδου κ. Lars Kramer, κ. Kristofer Richard Kraus, κ. Ιωάννης Α. Μάτση, κα. Μαριάννα Παντελίδου Νεοφύτου, Δρ. Ευριπίδης Α. Πολυκάρπου, κ. Andrew Charles Wynn.
Για εκλογή θα τεθούν τα ακόλουθα πρόσωπα στο αξίωμα του συμβούλου της Τράπεζας, με ξεχωριστή ψηφοφορία, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Κανονισμού 109 μέχρι 114 του Καταστατικού οι κ. Zion Bahloul, κ. John Charles Crystal, κ. Marco Comastri, κ. Ιωάννης Γεωργούλας, κ. Μάριος Μαραθεύτης, κα. Κυριακή Πηλιά και ο κ. Μιχάλης Σπανός.

Σημειώνεται ότι η ετήσια συνέλευση της Τράπεζας έχει οριστεί για τις 28 Αυγούστου.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ έχει στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, όσο και για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Με χρηματική δωρεά στη Στέγη Ευγηρίας «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η φαρμακοβιομηχανία Remedica

Η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και των ευάλωτων ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ