ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελληνική Τράπεζα: Ένα στεγαστικό στα μέτρα σας

Το δάνειο κατοικία είναι η πρώτη λύση όσον αφορά τη χρηματοδότηση για αγορά ή ανακαίνιση πρώτης κατοικίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ προσφέρει λύσεις για όλες τις ανάγκες στέγασης, τη στιγμή που τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης κάνουν τη διαδικασία πιο εύκολη από ποτέ. Η Ελληνική Τράπεζα παραμένει σταθερά δίπλα στους πελάτες της, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα δανειοδοτικών προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες στέγασης και όχι μόνο.

Δάνειο Κατοικία

Το δάνειο κατοικία είναι η πρώτη λύση όσον αφορά τη χρηματοδότηση για αγορά ή ανακαίνιση πρώτης κατοικίας. Το δάνειο προσφέρεται με μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής μέχρι και 30 χρόνια ή μέχρι το 65ο έτος ηλικίας του δανειολήπτη (όποιο επέλθει πρώτα). Το σχέδιο παραχωρείται επίσης και για μεταφορά υφιστάμενου δανείου από άλλη τράπεζα.

Δάνειο Green Κατοικία

Η Ελληνική Τράπεζα οδηγεί τη μετάβαση στην Πράσινη Οικονομία, δίνοντας έμφαση στη βιώσιμη χρηματοδότηση, προσφέροντας δάνεια φιλικά προς το περιβάλλον και παρέχοντας κίνητρα προς ενθάρρυνση των πελατών της να βελτιώσουν τις περιβαλλοντικές επιδόσεις τους. Ειδικότερα, «επιβραβεύει» τους πελάτες της που επιλέγουν το σπίτι τους να είναι «πράσινο», προσφέροντάς τους χαμηλότερο επιτόκιο για αγορά πρώτης κατοικίας ενεργειακής απόδοσης Α ή Β, ή την ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας τους. Το σχέδιο «Green Κατοικία» προσφέρει χαμηλότερο επιτόκιο στεγαστικού δανείου, σύμφωνα με την κατηγορία ενεργειακής απόδοσης της κατοικίας.

Συγκεκριμένα, παραχωρείται έκπτωση στο επιτόκιο του στεγαστικού δανείου:

  • 0,15% για κατοικίες με ενεργειακή απόδοση κατηγορίας Α
  • 0,10% για κατοικίες με ενεργειακή απόδοση κατηγορίας Β

Στεγαστικά Δάνεια με Σταθερό Επιτόκιο

Μέσω των στεγαστικών δανείων της, η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει επίσης στους πελάτες της την επιλογή για σταθερό επιτόκιο για 3,5 ή 10 χρόνια. Κατά την περίοδο του σταθερού επιτοκίου, η μηνιαία δόση παραμένει σταθερή ακόμα και αν αυξηθεί το βασικό επιτόκιο της Τράπεζας. Έτσι οι πελάτες της Τράπεζας που επιλέγουν σταθερό επιτόκιο, ξέρουν ακριβώς ποια είναι η μηνιαία δόση και μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα τα μηνιαία τους έξοδα.

Περίοδος Χάριτος για Ανέγερση Πρώτης Κατοικίας

Για στεγαστικά δάνεια που παραχωρούνται για ανέγερση (κατασκευή) πρώτης κατοικίας, η Ελληνική Τράπεζα παραχωρεί στους πελάτες της τη δυνατότητα περιόδου χάριτος μέχρι και 24 μήνες. Κατά τη περίοδο χάριτος, καταβάλλονται μόνο οι τόκοι του δανείου, με την αποπληρωμή κεφαλαίου να ξεκινά μετά τη λήξη της περιόδου.

Δάνειο Real Estate

Η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει λύσεις δανεισμού για οποιοδήποτε ακίνητο ονειρεύονται οι πελάτες της. Το Δάνειο Real Estate είναι η ιδανική επιλογή για την αγορά, ανέγερση ή ανακαίνιση εξοχικής κατοικίας, την αγορά γης για μελλοντική ή άμεση χρήση, την αγορά ακινήτου προς ενοικίαση ή επένδυση και την αγορά ή ανακαίνιση ακινήτου για επαγγελματική χρήση. Το προϊόν προσφέρει κυμαινόμενο επιτόκιο, περίοδο χάριτος κατά την ανέγερση και μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής.

Γρήγορα και απλά

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να επιλέξουν το στεγαστικό σχέδιο που ταιριάζει στις οικονομικές ανάγκες τους και να ξεκινήσουν τη διαδικασία διαδικτυακά! Συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία στον υπολογιστή δόσης μπορούν να μάθουν τη δόση για τη χρηματοδοτική λύση που τους ενδιαφέρει και αν η δόση τούς ικανοποιεί, τότε συμπληρώνουν μια φόρμα ενδιαφέροντος και λειτουργός της Τράπεζας θα επικοινωνήσει μαζί τους.

Με την επιλογή του «Book A Meeting» στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας, όλα έχουν γίνει πιο γρήγορα και απλά. Ο πελάτης διευθετεί ένα ραντεβού με λειτουργό της τράπεζας, τη μέρα και ώρα που τον βολεύει και επιλέγει αν το ραντεβού αυτό θα γίνει διαδικτυακά ή με επίσκεψη στο κατάστημα της επιλογής του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πελάτες μπορούν να διευθετήσουν ραντεβού, είτε με φυσική παρουσία σε κατάστημα, είτε ψηφιακά μέσω του Microsoft Teams, μέσω της ιστοσελίδας https://hbcy.me/bookameeting

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση