ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ένας προορισμός για όλους, με επίκεντρο τον πελάτη

Τα Public βρίσκονται στην Κύπρο από το 2007 και άμεσα συνέβαλαν στην αναβάθμιση της καταναλωτικής εμπειρίας με την εισαγωγή του retail entertainment. Έκτοτε έχουν εξελιχθεί στον πληρέστερο προορισμό για προϊόντα τεχνολογίας, home living & ψυχαγωγίας. Τα Public βρίσκονται στο επίκεντρο του Public Group, ενός scale up οικοσυστήματος που προσφέρει ανεπανάληπτη OmniChannel εμπειρία. Σήμερα διαθέτει 6 καταστήματα σε όλη την Κύπρο και 1 e-commerce.

Μοναδική Ποικιλία Προϊόντων

Στα καταστήματα που βρίσκονται σε όλη την Κύπρο και στο public.cy ο καταναλωτής μπορεί να ανακαλύψει, να δει από κοντά και να δοκιμάσει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές και προϊόντα ψυχαγωγίας και πολιτισμού, στην αδιαμφισβήτητη ποικιλία Public! Στα καταστήματα και στο public.cy οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν στο σπίτι τους ό,τι θέλουν από μοναδική ποικιλία από ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί: τα τελευταία επώνυμα προϊόντα και gadget τεχνολογίας, τα καλύτερα βιβλία Ελλαδιτών, Κυπρίων και ξένων συγγραφέων που τους συνοδεύουν στον ελεύθερο χρόνο τους, την πληρέστερη συλλογή Apple, τα πιο ποιοτικά παιχνίδια για κάθε ηλικία, τα πιο trendy accessories, τα ομορφότερα σχολικά, μουσική και ταινίες, τα κορυφαία videogames, είδη γραφείου και όλα όσα κάνουν τη ζωή ευκολότερη και πιο ενδιαφέρουσα.

Ανεπανάληπτη Omniretail Εμπειρία 

Τα Public παραμένουν πιστά στον στόχο τους και συνεχίζουν να προσφέρουν ανεπανάληπτη OmniRetail εμπειρία. Μια σύγχρονη πρόταση επικοινωνίας με βιωματικό τρόπο παρουσίασης των προϊόντων τους, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων. Στην Κύπρο η πιο πρόσφατη προσθήκη δεν είναι άλλη από την τεράστια ποικιλία από επώνυμα brands οικιακών συσκευών. Οι οικιακές συσκευές διατίθενται με την ποιότητα Public και έρχονται στην κυπριακή αγορά με πολύ προσεκτική επιλογή που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες του κυπριακού νοικοκυριού.

Στα καταστήματα και στο public.cy μικροί και μεγάλοι μπορούν, επίσης, να βρουν απίστευτες εφαρμογές του Internet of Things για ένα σπίτι πλήρως συνδεδεμένο, για περισσότερη λειτουργικότητα και ασφάλεια.

Ενίσχυση Μεριδίου Αγοράς

Το 2022 η Public Group κατέγραψε πωλήσεις 481 εκατ. ευρώ, με αύξηση 10% συγκριτικά με το 2021 και ενίσχυση μεριδίου αγοράς. Η εταιρεία αύξησε τη λειτουργική της κερδοφορία κατά +30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ο Όμιλος για τη χρονιά που διανύουμε έχει προγραμματίσει επενδύσεις 20 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση