ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενημέρωση Υφ. Ναυτιλίας στην Αθήνα για τη θαλάσσια επιβατική σύνδεση

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Υφυπουργός με την ομάδα του πραγματοποίησε συναντήσεις με ναυτιλιακές εταιρείες στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και διαβούλευσης με τη ναυτιλιακή κοινότητα

ΚΥΠΕ

Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας, έκανε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω Βασίλης Δημητριάδης σε διάσκεψη Τύπου που διοργανώθηκε από το ναυτιλιακό γραφείο της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα στις 5 Μαΐου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Yφυπουργείου, ο κ. Δημητριάδης, αναφερόμενος στο εγχείρημα αυτό σημείωσε ότι η Κυβέρνηση, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, υλοποιεί μια δέσμευση για εναλλακτική συνδεσιμότητα της Κύπρου με την ηπειρωτική Ευρώπη.

Την ίδια ημέρα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας συμμετείχε στην παρουσίαση της νέας τουριστικής ταυτότητας της Κύπρου, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Υφυπουργείο Τουρισμού, όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε στη θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα, ο Υφυπουργός με την ομάδα του πραγματοποίησε συναντήσεις με ναυτιλιακές εταιρείες στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και διαβούλευσης με τη ναυτιλιακή κοινότητα, ενώ στις 6 Μαΐου συμμετείχε σε πάνελ με θέμα ‘Ο δρόμος για την Απανθρακοποίηση και την Ανάπτυξη στη Ναυτιλία’, στα πλαίσια Επιχειρηματικού Συνεδρίου Κύπρου και Ελλάδας, με στόχο την προώθηση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών.

Τέλος, ο κ. Δημητριάδης στις 8 Μαΐου απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας της εφημερίδας ‘Maritime Economies’, κατά τη διάρκεια της οποίας του απονεμήθηκε βραβείο για την προσφορά του στην Κυπριακή ναυτιλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση