ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό δελτίο Δεκεμβρίου της K. Treppides & Co Ltd

Κυκλοφόρησε το νέο newsletter της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτης στον τομέα των ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Κάθε νέο ενημερωτικό δελτίο της K.Treppides & Co Ltd αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα των χρηματοπιστωτικών, αλλά και των επιχειρήσεων, καθώς στις σελίδες του βρίσκει κανείς όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και τα τελευταία νέα σε ό,τι αφορά τον τομέα των ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 50, διαβάστε:

-ΕΚΚ: Καθοδήγηση σχετικά με τις προϋποθέσεις άντλησης κεφαλαίων από επενδυτές εντός καθορισμένης χρονικής περιόδου
-ΕΑΚΑΑ: Δημοσιεύει την πρώτη θεματική ανασκόπηση σχετικά με την διαφάνεια και το επίπεδο των προμηθειών και των επιβαρύνσεων για τα προϊόντα λιανικής τραπεζικής στην ΕΕ, παρατηρώντας ότι εξακολουθεί να προκύπτει σημαντική ζημία για τους καταναλωτές
-Bloomberg: Επεκτείνεται η πτώση των μετοχών στην Ασία λόγω της τροφοδοσίας, των αυξήσεων του δολαρίου
-Reuters: Η ΕΚΤ παρότι θα επιβραδύνει τις αυξήσεις επιτοκίων, θα εκπονήσει παράλληλα και σχέδια για μείωση της προσφοράς του χρήματος στην οικονομία
-Financial Times: Τα σχέδια κεφαλαίων των τραπεζών του Ηνωμένου Βασιλείου σε αντίθεση με το όραμα μετά το Brexit
-MarketWatch: Η πορεία της FTX αποτελεί διδαχή για τους επενδυτές σε κρυπτονομίσματα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 50.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.
- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.
- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.
- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση