ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό Δελτίο Ιανουαρίου της K. Treppides & Co Ltd: Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων

Δελτίο Τύπου

Κυκλοφόρησε το νέο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτη στον τομέα των χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό τομέα, καθώς περιέχει όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, όπως επίσης και τα τελευταία νέα όσων αφορά τον τομέα των χρηματοοικονομικών, ελεγκτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 1, διαβάστε:
- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (η «ΕΕΑΕΣ») αναλύει εσωτερικά μοντέλα για τον αναλαμβανόμενο κίνδυνο ασφάλισης ζημιών
- Financial Times: Τι να αναμένουν οι επενδυτές το 2024
- Reuters: Η Ινδία είναι πιθανό να αναφέρει υψηλότερες εκτιμήσεις για την ανάπτυξη του ΑΕΠ για το 2023/2024
- Bloomberg: Ο τομέας εφοδιασμών στην Κίνα σημειώνει υφέσεις στις αποδόσεις του σε συνάρτηση με αντίστοιχες επιδόσεις στον τομέα των ακινήτων
- MarketWatch: Εν αναμονή αποφάσεων του Bitcoin ETF αναμένεται περισσότερη αστάθεια στο μέλλον

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 1.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:
- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.
- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.
- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.
- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση