ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:45
 

Ενώνουν δυνάμεις Tempo Beverages- Fereos Fourpoint

Η απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της Fereos από την Tempo, εγκρίθηκε από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού.

Newsroom K

Ακόμα ένα μεγάλο βήμα έχει ολοκληρωθεί για την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Fereos Fourpoint Distribution Ltd από την Tempo Beverages Cyprus Ltd αφού έλαβε το πράσινο φως από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού. Η συμφωνία αυτή δημιουργεί αμφίδρομο όφελος για τις δύο εταιρείες που σχεδιάζουν να συνδυάσουν τόσο την τεχνογνωσία τους όσο και την εμπειρία τους στην αγορά, για να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον τελικό καταναλωτή, διαμέσου των πελάτων HORECA, και φυσικά στο λιανεμπόριο της Κύπρου.

Αναμένεται ότι η συνεργασία με την Tempo Beverages Cyprus Ltd, ένα εκ των κορυφαίων διανομέων ποτών στην Κύπρο, θα αναβαθμίσει το επίπεδο τόσο της προσφοράς υπηρεσιών όσο και της εξυπηρέτησης των πελατών της Fereos Fourpoint Distribution Ltd, καθώς η αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία και εμπειρία της Tempo θα ενισχύσουν και θα βελτιώσουν τις δραστηριότητές της εταιρείας και θα ωφελήσουν την αγορά στο σύνολό της.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η μεγάλη γκάμα τοπικών και διεθνών κρασιών και άλλων ποτών της Fereos Fourpoint Distribution θα εμπλουτίσει το ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο της Tempo Beverages Κύπρου, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα brands του Ομίλου Heineken (Heineken, Alfa, Strongbow, κλπ.) παγκοσμίως γνωστά αλκοολούχα ποτά (Chivas Regal, Jameson, Ballantine’s, Glenlivet, Absolut και Beluga Vodka, Havana Club, Beefeater London Dry Gin και πολλά άλλα), καθώς και τα βραβευμένα κρασιά του Οινοποιείου Καμαντέρενα (ΣΟΔΑΠ).

Αναφερόμενη στη συμφωνία, η Tamar Aharon Cohen, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TEMPO Beverages Cyprus Ltd, δήλωσε: «Προσδοκούμε να αξιοποιήσουμε την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της Fereos Fourpoint Distribution. Η συμφωνία αυτή μας επιτρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με μια από τις πιο γνωστές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη διανομή και στο εμπόριο κρασιών στην Κύπρο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε καλύτερα στη ζήτηση και τις προσδοκίες της αγοράς. Παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας έτσι ώστε να εδραιωθούμε ως οι πιο αξιόπιστοι προμηθευτές ποτών για τους πελάτες μας στην Κύπρο, ενώ συνεχώς επενδύουμε στην τοπική αγορά και στην κυπριακή κοινότητα».

Η Tempo Beverages Cyprus Ltd είναι θυγατρική της Tempo Israel, μερίδιο της οποίας ανήκει στον Όμιλο Heineken. Η εταιρεία αποτελεί κορυφαίο παραγωγό και διανομέα αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών, όπως επίσης και κορυφαίο αμπελοκαλλιεργητή και οινοπαραγωγό στο Ισραήλ. Η Tempo ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην κυπριακή αγορά πριν από δύο χρόνια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Εισήλθε σε οικία 34χρονης, της επιτέθηκε άσμενα και την έκλεψε

«Nα σταλεί στην χώρα προέλευσης. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ας μην πουν κάποιοι ...»
ΑΚΑ  |  09:18

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X