ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενώνουν δυνάμεις Tempo Beverages- Fereos Fourpoint

Η απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της Fereos από την Tempo, εγκρίθηκε από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού.

Newsroom K

Ακόμα ένα μεγάλο βήμα έχει ολοκληρωθεί για την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Fereos Fourpoint Distribution Ltd από την Tempo Beverages Cyprus Ltd αφού έλαβε το πράσινο φως από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού. Η συμφωνία αυτή δημιουργεί αμφίδρομο όφελος για τις δύο εταιρείες που σχεδιάζουν να συνδυάσουν τόσο την τεχνογνωσία τους όσο και την εμπειρία τους στην αγορά, για να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον τελικό καταναλωτή, διαμέσου των πελάτων HORECA, και φυσικά στο λιανεμπόριο της Κύπρου.

Αναμένεται ότι η συνεργασία με την Tempo Beverages Cyprus Ltd, ένα εκ των κορυφαίων διανομέων ποτών στην Κύπρο, θα αναβαθμίσει το επίπεδο τόσο της προσφοράς υπηρεσιών όσο και της εξυπηρέτησης των πελατών της Fereos Fourpoint Distribution Ltd, καθώς η αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία και εμπειρία της Tempo θα ενισχύσουν και θα βελτιώσουν τις δραστηριότητές της εταιρείας και θα ωφελήσουν την αγορά στο σύνολό της.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η μεγάλη γκάμα τοπικών και διεθνών κρασιών και άλλων ποτών της Fereos Fourpoint Distribution θα εμπλουτίσει το ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο της Tempo Beverages Κύπρου, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα brands του Ομίλου Heineken (Heineken, Alfa, Strongbow, κλπ.) παγκοσμίως γνωστά αλκοολούχα ποτά (Chivas Regal, Jameson, Ballantine’s, Glenlivet, Absolut και Beluga Vodka, Havana Club, Beefeater London Dry Gin και πολλά άλλα), καθώς και τα βραβευμένα κρασιά του Οινοποιείου Καμαντέρενα (ΣΟΔΑΠ).

Αναφερόμενη στη συμφωνία, η Tamar Aharon Cohen, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TEMPO Beverages Cyprus Ltd, δήλωσε: «Προσδοκούμε να αξιοποιήσουμε την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της Fereos Fourpoint Distribution. Η συμφωνία αυτή μας επιτρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με μια από τις πιο γνωστές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη διανομή και στο εμπόριο κρασιών στην Κύπρο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε καλύτερα στη ζήτηση και τις προσδοκίες της αγοράς. Παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας έτσι ώστε να εδραιωθούμε ως οι πιο αξιόπιστοι προμηθευτές ποτών για τους πελάτες μας στην Κύπρο, ενώ συνεχώς επενδύουμε στην τοπική αγορά και στην κυπριακή κοινότητα».

Η Tempo Beverages Cyprus Ltd είναι θυγατρική της Tempo Israel, μερίδιο της οποίας ανήκει στον Όμιλο Heineken. Η εταιρεία αποτελεί κορυφαίο παραγωγό και διανομέα αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών, όπως επίσης και κορυφαίο αμπελοκαλλιεργητή και οινοπαραγωγό στο Ισραήλ. Η Tempo ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην κυπριακή αγορά πριν από δύο χρόνια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ