ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επιβεβαιώνει η Ελληνική ενδιαφέρον για CNP Cyprus

Εάν και όταν υπάρξει συγκεκριμένη, θα ενημερωθεί κατάλληλα το επενδυτικό κοινό, γνωστοποιεί η τράπεζα στο ΧΑΚ

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Η Ελληνική Τράπεζα ανακοινώνει ότι υπάρχουν συζητήσεις για εξαγορά της CNP Cyprus, επιβεβαιώνοντας πρακτικά ρεπορτάζ της «Κ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο Κύπρου, γνωστοποιεί πως, η Τράπεζα συχνά διερευνά δυνατότητες διεύρυνσης των εργασιών της στον ασφαλιστικό τομέα, περιλαμβανομένης, εφόσον κριθεί σκόπιμο για τα συμφέροντά της, και της εξαγοράς υφισταμένων ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Στην ανακοίνωσή της που βγαίνει μία ημέρα μετά τα ρεπορτάζ της «Κ» που την δείχνει να είναι ένας εκ των δύο τελικών διεκδικητών της CNP Cyprus, δηλαδή της θυγατρικής του γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού CNP Assurances, σημειώνει στο επενδυτικό κοινό ότι, «εάν και όταν υπάρξει συγκεκριμένη εξέλιξη για υλοποίηση ενός τέτοιου ενδεχομένου, θα ενημερωθεί κατάλληλα το επενδυτικό κοινό».

Η Ελληνική Τράπεζα προχώρησε σε αυτές τις ανακοινώσεις, όπως περιγράφει η ίδια, «αναφορικά με δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο για συζητήσεις της Τράπεζας που σχετίζονται με Κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία η οποία είναι θυγατρική αλλοδαπού ομίλου».

Υπενθυμίζεται πως στις συζητήσεις για εξαγορά της CNP Cyprus υπάρχει και άλλος μεγάλος ασφαλιστικός όμιλος, αυτή τη φορά από Γερμανία, και συγκεκριμένα είναι η ERGO Insurance.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση