ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Epic: Δίκτυο φτιαγμένο για τα δύσκολα

Οι επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ, από την Epic δημιούργησαν ένα υπερ-γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Δελτίο Τύπου

Η πρόσβαση στο ίντερνετ με υψηλές ταχύτητες είναι πιο αναγκαία από ποτέ, αφού τα μέτρα για προστασία από τον COVID-19 έχουν περιορίσει τους πολίτες στο σπίτι. Σε αυτή την ανάγκη, ανταποκρινόμαστε με επάρκεια στην αυξημένη κίνηση και τις πολλαπλάσιες ανάγκες που προκύπτουν στη συγκυρία που περνά η χώρα.

Συγκεκριμένα, έχει διαφανεί ότι το «μένουμε σπίτι» οδήγησε σε εκτεταμένη χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών για τις ανάγκες της εργασίας εξ αποστάσεως και της ψυχαγωγίας. Άλλωστε, η εξ αποστάσεως επικοινωνία δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ζωτικής σημασίας ανάγκη για τις υποδομές υγείας, για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, οικογένειες, και ευάλωτα άτομα.

Τα πιο πάνω δεδομένα εκτοξεύουν την ανάγκη για υπερ-γρήγορο δίκτυο και μεγάλη χωρητικότητα και η Εpic επιβεβαιώνει την προσήλωσή της στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών προς τους συνδρομητές της. Οι έγκαιρες επενδύσεις της εταιρείας στο δίκτυό της, ένα πρόγραμμα εκατομμυρίων ευρώ, ουσιαστικά δεκαπλασίασαν τη χωρητικότητα και έτσι κάλυψαν τη ραγδαία αύξηση σε επίπεδο κάλυψης και ταχυτήτων, τοποθετώντας το στην κορυφή και ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Τα στοιχεία των αυξημένων αναγκών είναι ενδεικτικά: περισσότερο από 30% στην κίνηση δεδομένων έναντι του προηγούμενου μήνα ενώ, τις πρώτες μέρες του περιορισμού η αύξηση των φωνητικών συνομιλιών έφτασε μέχρι και 10% παραπάνω. Εδώ είναι που ο ρόλος των εταιριών τηλεπικοινωνίας είναι σημαντικός. Το δίκτυο της Epic σε αυτή την περίοδο κατέγραψε 99.84% των τηλεφωνικών κλήσεων πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, ενώ σχεδόν όλες (99.80%) έγιναν απρόσκοπτα. Oι συνδρομητές της μιλούν με τους δικούς τους ανθρώπους με κρυστάλλινο ήχο μέσα από την τεχνολογία HD Voice. Επιπλέον οι χρήστες της Εpic απολαμβάνουν σταθερή online εμπειρία με τις μέσες ταχύτητες να ξεπερνούν τα 50Mbps, κάνοντας την εργασία από το σπίτι, την ψυχαγωγία και την επικοινωνία πιο αξιόπιστες και πιο άνετες.

Η μεγαλύτερη χρήση του δικτύου απαιτεί πιο άμεση και μεγαλύτερη υποστήριξη του δικτύου. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία του Κέντρου Υποστήριξης Δικτύου του Ομίλου, η παρακολούθηση του δικτύου είναι αδιάκοπη. Η αμεσότητα που χαρακτηρίζει το Κέντρο Υποστήριξης εξασφαλίζει την καλύτερη εμπειρία για τον κάθε χρήστη. Ακόμα και τις στιγμές που προκύπτει ανάγκη για άμεση επικοινωνία με τον πάροχό του, η EPIC βρίσκεται «κοντά». Η βοήθεια είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ έχει στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, όσο και για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Με χρηματική δωρεά στη Στέγη Ευγηρίας «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η φαρμακοβιομηχανία Remedica

Η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και των ευάλωτων ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ