ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:42
 

Επίσημη αντιπροσωπεία του πριγκιπάτου του Μονακό επισκέπτεται την Κύπρο και την Epic

«Αυτή η επίσκεψη είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε για άλλη μια φορά τις σύγχρονες υποδομές, το υψηλό επίπεδο και τη δυναμική του προσωπικού μας»

Δελτίο Τύπου

Κρατικοί και οικονομικοί αξιωματούχοι του Πριγκιπάτου του Μονακό πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο και στα κεντρικά γραφεία της Epic, στο πλαίσιο της 13ης Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων των Μικρών Πολιτειών της Ευρώπης.

Ο κ. Stephane Valeri, Πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Πριγκιπάτου του Μονακό, η κα. Brigitte Boccone-Pagès, αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου του Πριγκιπάτου του Μονακό, ο κ. Guillaume Rose, CEO του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Μονακό καθώς και ο κ. Martin Perronet, CEO της Monaco Telecom αποτελούσαν τα μέλη της αντιπροσωπείας που επισκέφτηκαν την Κύπρο για να λάβουν μέρος στη Διάσκεψη. Η Monaco Telecom είναι ο μέτοχος της Epic.

Μετά τη λήξη των εργασιών της Διάσκεψης την Τετάρτη, η Αντιπροσωπεία επισκέφτηκε την επόμενη μέρα την έδρα της Epic, όπου περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον CEO κ. Θάνο Χρονόπουλο και ενημερώθηκαν για την πρόοδο του επενδυτικού προγράμματος και για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά των τηλεπικοινωνιών.

Ο Stephane Valeri, Πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Πριγκιπάτου του Μονακό, δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι στη χώρα σας για την 13η Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων των Μικρών Πολιτειών της Ευρώπης. Το Πριγκιπάτο του Μονακό και η Κύπρος μοιράζονται κοινές αξίες εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας. Ταυτόχρονα υπάρχει μια αμοιβαία επωφελής εταιρική σχέση, καθώς το Πριγκιπάτο του Μονακό είναι κύριος μέτοχος της μητρικής εταιρείας της Epic. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία και την πρόοδο της Epic στην αγορά και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή για μια ακόμη ισχυρότερη σχέση σε όλα τα επίπεδα».

Ο κ. Martin Perronet, CEO της Monaco Telecom, τόνισε ότι «μέσα στους στόχους μας είναι να κάνουμε την Epic μια γέφυρα συνεργασίας μεταξύ της Κύπρου και του Πριγκιπάτου του Μονακό. Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, η εμπειρία μας μπορεί να βοηθήσει τη χώρα να πάει ακόμα παραπέρα. Το Πριγκιπάτο του Μονακό είναι μία από τις πρώτες χώρες του κόσμου που λειτουργεί πλήρως η τεχνολογία 5G. Έτσι, οι κάτοικοί μας απολαμβάνουν όλα τα σημαντικά οφέλη που βελτιώνουν τη ζωή τους. Μεταξύ άλλων, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τις προσπάθειες που γίνονται στη χώρα για την επιτυχή εφαρμογή της τεχνολογίας 5G».

Καλωσορίζοντας τους φιλοξενούμενους, ο CEO της Epic κ. Θάνος Χρονόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Καλωσορίζουμε τους ευρωπαίους μετόχους μας. Αυτή η επίσκεψη είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε για άλλη μια φορά τις σύγχρονες υποδομές, το υψηλό επίπεδο και τη δυναμική του προσωπικού μας. Είμαστε μία σύγχρονη, εξωστρεφής εταιρεία που βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να προσφέρει στους καταναλωτές εξαιρετικό δίκτυο και πραγματική οικονομία».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Γερμανικά ΜΜΕ: Περικοπές ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Τουρκία

«Kύριε Μπορέλ, πείτε το στον σουλτανίσκο που λιγόστεψαν οι μέρες του, σήμερα που θα είναι στο σπίτι σας! ...»
ΑΚΑ  |  11:20

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Ο άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα πότε θα πάει σπίτι του; »
ΑΚΑ  |  11:17

Κλοπή κατοικίας με λεία 7 χιλ. ευρώ και χρυσαφικά

«ΚΛΟΠΗ ….. κατοικίας ;;; Έκλεψαν κατοικία; Ή μήπως ΔΙΑΡΡΗΞΗ κατοικίας ;;; Πόσο ΠΤΩΧΗ διατύπωση !!! ...»
YIANNOULIS  |  10:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X