ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έρχεται νέα κλινική στον Στρόβολο

To έργο προωθεί η εταιρεία EIPS LTD και το κόστος του εκτιμάται στα 3,6 εκατ. ευρώ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Νέα κλινική ημερήσιας νοσηλείας, έρχεται στον Στρόβολο τον Σεπτέμβριο του 2022. Το έργο αφορά την ανέγερση κλινικής ημερήσιας νοσηλείας στη Λεωφόρο Τσερίου, νοσηλευτική μονάδα 15 κλινών με χειρουργικό τμήμα, τμήμα ενδοσκόπησης και μονάδα τεχνητής αναπαραγωγής. Πρόκειται για έργο της εταιρείας EIPS LTD, με εκτιμώμενο κόστος να ανέρχεται στα 3,6 εκατ. ευρώ. Οι εργασίες για ανέγερση της κλινικής αναμένεται να αρχίσουν τον προσεχή Μάιο με ορίζοντα ολοκλήρωσης τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το έργο θα ανεγερθεί σε αστική περιοχή και σε κύρια εμπορική λεωφόρο του Δήμου Στροβόλου. Η περιοχή μελέτης βρίσκεται στη πολεοδομική ζώνη Εβ5 (Εμπορική Ζώνη) και οι συντελεστές και όροι ανάπτυξης καθορίζονται από τις πρόνοιες του Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας στο οποίο εντάσσονται τα τεμάχια

Κοντά σε American Heart

Πλησίον της νέας ανάπτυξης υπάρχει γειτονική ενιαία οικιστική ανάπτυξη, καταστήματα, χώρος πλυντηρίου αυτοκινήτων, χώροι εστίασης και υπηρεσίες (υποσταθμός CYTA και ΑΗΚ). Επιπλέον, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου βρίσκεται το ιδιωτικό νοσηλευτήριο American Heart καθώς και ιδιωτικά Κέντρα Διαβίωσης και Αποκατάστασης και Στέγη Γερόντων (Αρήτη και Άγιος Βασίλειος) και σχολεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση