ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έρχεται το 5G και από την Epic

Tον τελευταίο χρόνο η Epic, έχει εφαρμόσει ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Έτοιμη να λανσάρει το νέο δίκτυο 5G στην Κύπρο είναι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Epic. Σημειώνεται επίσης ότι από το 2019, η εταιρεία επενδύει στο ευρυζωνικό της δίκτυο, ενώ στις αρχές του χρόνου ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του Fiber To The Home.

Πρόκειται για την πέμπτη γενιά δικτύων κινητής τηλεφωνίας, 5G, η οποία έρχεται για να βελτιώσει τις ζωές µας περισσότερο από κάθε άλλη πρόσφατη εξέλιξη καθώς αποτελεί την επόμενη τεχνολογική επανάσταση. Το δίκτυο 5G προσφέρει απίστευτες ταχύτητες, παρέχει απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας, ενώ ξεκλειδώνει ένα ευρύ φάσµα ευκαιριών καθως αποτελεί την κινητήρια δύναμη για τη ψηφιακή οικονομία.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο χρόνο η Epic, έχει εφαρμόσει ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα και έχει πετύχει διεθνείς διακρίσεις και 4 διαδοχικές βραβεύσεις, λαμβάνοντας 2 φορές το βραβείο "Best Mobile Network in Test" από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο "Fastest Mobile Network in Cyprus" από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να αναμένονται ανακοινώσεις για τα βήματα των υπόλοιπων εταιρειών σε σχέση με το δίκτυο 5G με εξαίρεση την Cyta η οποία έχει παρουσιάσει το δίκτυο της τον Ιανουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση