ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έρχεται ζαχαροπλαστείο και περίπτερο στην Πλατεία Ελευθερίας

Οι λεπτομέρειες για την παραχώρηση άδειας χρήσης των υποστατικών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

 Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής προτάσεων για παραχώρηση υποάδειας χρήσης δύο υποστατικών στην πλατεία Ελευθερίας. Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής προτάσεων για την παραχώρηση υποάδειας χρήσης δύο υποστατικών που βρίσκονται στο έργο της Ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα Χώρου για λειτουργία τους ως περίπτερο και ως ζαχαροπλαστείο/παγωταρία.

€1180 το μήνα για το περίπτερο

Η υποάδεια για το ζαχαροπλαστείο / παγωταρία (23 τ.μ. και αποθήκη 7τ.μ.) που θα παραχωρηθεί στον επιτυχόντα προσφοροδότη θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα τρία χρόνια. Το ελάχιστο μηνιαίο τέλος άδειας χρήσης υπολογίστηκε στα 400€ πλέον ΦΠΑ.

Η υποάδεια για το περίπτερο (45 τ.μ. και αποθήκη 9 τ.μ.) που θα παραχωρηθεί στον επιτυχόντα προσφοροδότη θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα τρία χρόνια. Το ελάχιστο μηνιαίο τέλος άδειας χρήσης υπολογίστηκε στα € 1180 πλέον ΦΠΑ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου Λευκωσίας, τελευταία ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 25η Νοεμβρίου 2022, ενώ νοείται πως προσφορές χαμηλότερες του ελάχιστου μηνιαίου τέλους υποάδειας χρήσης, δεν θα γίνονται δεκτές και θα θεωρηθούν ως άκυρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy για όλες τις πληροφορίες και τα έγγραφα του διαγωνισμού.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση