ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εταιρεία της Χρονιάς στο Τομέα Εξειδικευμένων Υπηρεσιών

ΕΑΙ International Διεθνή Επιβράβευση – Οκτώβριος 2022, Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

Δελτίο Τύπου

Η K. Treppides & Co Ltd, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία διεθνών δραστηριοτήτων, με έδρα την Κύπρο, βραβεύτηκε ως η «Εταιρεία της Χρονιάς 2022» στον Τομέα Εξειδικευμένων Υπηρεσιών από την EAI International, η οποία αποτελείται από ένα δίκτυο ανεξαρτήτων οίκων παροχής υπηρεσιών με οίκους οι οποίοι εδρεύουν σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά. 

Η EAI International ιδρύθηκε το 1986 με θεμελιώδεις αξίες όπως σεβασμός, ανεξαρτησία, εμπιστοσύνη και συνεργασία. Η EAI International απαρτίζεται από μέλη που εδρέυουν σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Νότια Αμερική, Αφρική, Μέση Ανατολή και Ασία. Τα βραβεία EAI International δημιουργήθηκαν με σκοπό την επίσημη αναγνώριση των επιτευγμάτων των γραφείων μελών κατά τη διάρκεια του έτους, εφόσον έχει προηγηθεί αξιολόγηση των δραστηριοτήτων και διαδικασιών τους.

Η τελετή απονομής βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, την 31η  Οκτωβρίου 2022. Το βραβείο παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Κίκης Τρεππίδης, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μάριος Κοσμά. Το βραβείο αποτελεί επιβεβαίωση ότι ο Όμιλος Εταιρειών Τρεππίδη συνεχίζει να διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο στον τομέα παροχής υπηρεσιών προς αδειοδοτημένες εταιρείες στην Κύπρο και διεθνώς. Το εν λόγω βραβείο επισφραγίζει την εξειδίκευση του Ομίλου στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αδειοδοτημένων εταιρειών, και ειδικότερα σε εταιρείες που βασίζονται στην τεχνολογία για διεκπεραίωση των εμπορικών τους δραστηριοτήτων.

Η φετινή τελετή απονομής και το ετήσιο συνέδριο της EAI International πραγματοποιήθηκαν στο Σαν Φρανσίσκο, την πόλη του Silicon Valley, αποδίδοντας μεγαλύτερο κύρος στο εν λόγω βραβείο, καθώς όλες οι τεχνολογικά προηγμένες και κορυφαίες εταιρείες εδρεύουν εκεί.

Ο Όμιλος Εταιρειών Τρεππίδη ειδικεύεται στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε χρηματοοικονομικά και πιστωτικά ιδρύματα, παρέχοντας υπηρεσίες κυρίως σε επενδυτικές εταιρείες και επενδυτικά ταμεία όσον αφορά, μεταξύ άλλων, την αδειοδότηση τους, τη συμμόρφωση τους με το νομικό πλαίσιο καθώς και άλλες υπηρεσίες υποστήριξης.

Ο Όμιλος Εταιρειών Τρεππίδη οφείλει την επιτυχία του στο υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό του, το οποίο παρέχει άριστης ποιότητας υπηρεσίες και τεχνογνωσία, προκειμένου να παρέχει υψίστου επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες του. Ο Όμιλος Εταιρειών Τρεππίδη διασφαλίζει τη συνεχή ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού του ώστε να συνεχίσει να κατέχει προεξέχουσα θέση στην αγορά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση