ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Eurobank Κύπρου: Χρυσός χορηγός με δυναμική παρουσία στο «Τρέχουμε για τη ζωή»

Δελτίο Τύπου

Η Eurobank Κύπρου, πιστή στη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική προσφορά, ήταν ο Χρυσός Χορηγός της φιλανθρωπικής Αθλητικής Ημερίδας «Τρέχουμε για τη ζωή», η οποία έλαβε χώρα την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, στον Αμίαντο. Η Ημερίδα, την οποία διοργάνωσε για 5η χρονιά ο ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία με το Σωματείο ΕΥ ΖΗΝ και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη μνήμη της Θέκλας Αυγουστή, αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες δρομείς, οι οποίοι με την παρουσία τους θέλησαν να συνεισφέρουν στην ενίσχυση των υπηρεσιών και των προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.  

Πέρα από τους αγώνες δρόμου για παιδιά και ενήλικες, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο συμβολικό δυναμικό βάδισμα «Περπατώ για τη ζωή» στο μονοπάτι της φύσης «Λούματα των Αετών», να έρθουν σε επαφή και να απολαύσουν το μαγευτικό  τοπίο της περιοχής και την ομορφιά της ορεινής Κύπρου.

Ομάδα εθελοντών της Eurobank Κύπρου, η οποία αριθμούσε πέραν των 100 ατόμων, συμμετείχε ενεργά στην Αθλητική Ημερίδα, αποσπώντας μάλιστα και μια διάκριση, καθώς η Μαριλένα Χρυσοστόμου κατέλαβε την πρώτη θέση στις ηλικίες 30-39 στον αγώνα δρόμου 5km. Η ομάδα εθελοντών αποτελούταν από μέλη του προσωπικού της Eurobank Κύπρου και μέλη των οικογενειών τους.

Σε δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής της Eurobank Κύπρου, κ. Αχιλλέας Μαλλιώτης, αφού εξήρε το έργο και τη διαχρονική συνεισφορά του ΠΑΣΥΚΑΦ στην κυπριακή κοινωνία, τόνισε πως η Τράπεζα με ευαισθησία θα στέκεται πάντα αρωγός σε προσπάθειες σαν αυτή, όχι μόνο λόγω του φιλανθρωπικού της χαρακτήρα, αλλά και διότι προάγει την άθληση και έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ