ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Eurolife - Στηρίζει τα όνειρα των παιδιών σας

Με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον Κλάδο Ζωής, προσφέρουμε ολοκληρωμένη κάλυψη υγείας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην Eurolife νοιαζόμαστε και φροντίζουμε τους πελάτες μας, εξασφαλίζοντας τους ίδιους, τις οικογένειές τους και τις επιχειρήσεις τους σε περιπτώσεις ανικανότητας, σοβαρής ασθένειας και άλλων αναπάντεχων περιστατικών. Με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον Κλάδο Ζωής, προσφέρουμε ολοκληρωμένη κάλυψη υγείας συνδυάζοντας ιδιωτική και δημόσια κάλυψη. Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σχέδια από τρεις βασικούς πυλώνες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους: την οικονομική εξασφάλιση, την αποταμίευση και την υγεία. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρουμε ασφαλιστικά σχέδια για την ακαδημαϊκή εκπαίδευση και το μέλλον των παιδιών μας. Με τα προγράμματα «Σπουδαστικός Ορίζοντας» και «Investment Plan», εκπληρώνουμε την επιθυμία των πελάτων μας για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους. Επιλέγοντας το σχέδιο που τους ταιριάζει και αποταμιεύοντας ένα τακτικό ποσό, επενδύουν στο μέλλον των παιδιών τους ενώ ταυτόχρονα αποβάλλουν το άγχος που προκαλεί η οικονομική στενότητα σε έκτακτες και δύσκολες ανάγκες.

Σπουδαστικός Ορίζοντας

Το σχέδιο προσφέρει κεφάλαιο για εκπαιδευτικούς σκοπούς ενώ την ίδια στιγμή μπορεί συνδεθεί με επενδυτικά ταμεία. Παρέχει ασφαλιστική́ προστασία σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου, καλύπτοντας τον ιδιοκτήτη ή τους δικαιούχους του. Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα ενίσχυσής του με περαιτέρω ωφελήματα.

Investment Plan

Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να έχουν επιλογές διαφόρων συνδυασμών ασφαλιστικής προστασίας και επένδυσης. Προσφέρει, επίσης, ασφαλιστική́ προστασία στην οικογένεια σε περίπτωση απώλειας ζωής, καλύπτοντας τον ιδιοκτήτη ή τους δικαιούχους του. Το Investment Plan συνδέεται με επενδυτικά́ ταμεία και κεφάλαια ενώ παρέχει και τη δυνατότητα προσθήκης ωφελημάτων.

Στη διάθεση των πελατών μας

Στην Eurolife χτίζουμε δυνατές σχέσεις μέσα από την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, παρέχουμε ασφάλεια και προστασία στον άνθρωπο. Προσαρμοζόμαστε στις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις και προσφέρουμε πλήρη σειρά από προγράμματα τα οποία ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πολιτών. Εκπαιδεύουμε συνεχώς το ρόλο των Ασφαλιστικών Σύμβουλών μας, με αποτέλεσμα το ανθρώπινο δίκτυο μας στην αγορά να εργάζεται με επαγγελματισμό, εμπειρία, κατάρτιση και υποδομές, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Με τις ίδιες αξίες συνεχίζουμε να υλοποιούμε τα όνειρα των πελατών μας για το μέλλον, κάτι που πιστοποιείται από τη βράβευση μας ως η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία Κλάδου Ζωής στην Κύπρο, στο πλαίσιο των «Global Insurance Awards 2021», που διοργανώνει κάθε χρόνο το διεθνές οικονομικό περιοδικό «World Finance».

Είναι για όλους τους πιο πάνω λόγους που … στην Eurolife έχεις τον άνθρωπό σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση