ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εξαιρετική παρουσία της Aristo Developers σε επιχειρηματική αποστολή στην Ιορδανία

Μεγάλο το ενδιαφέρογια τα επενδυτικά προγράμματα της Κύπρου μέσω αγοράς ακινήτων

Δελτίο Τύπου

Σε επιχειρηματικό φόρουμ στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, κατά το τριήμερο 5 – 8 Μαϊου 2018 συμμετείχε αποστολή της Aristo Developers με στόχο την προώθηση της εταιρείας και των ακινήτων της σε επενδυτικό κοινό υψηλής εισοδηματικής τάξης.

Συγκεκριμένα και σε συνεργασία με ένα εκ των μεγαλυτέρων τραπεζικών ιδρυμάτων της Ιορδανίας η Aristo Developers μαζί με εκπροσώπους κορυφαίων δικηγορικών γραφείων της Κύπρου, παρουσίασαν τόσο τα πλεονεκτήματα της χώρας μας ως διεθνές επενδυτικό κέντρο όσο και τις προσφερόμενες επιλογές για επενδύσεις στον τομέα ακινήτων.

Το εν λόγω επιχειρηματικό φόρουμ έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Four Seasons, το οποίο και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του επιχειρηματικού πυρήνα της πόλης του Αμμάν. Με κύριο θέμα τις επενδυτικές ευκαιρίες που προφέρει η Κύπρος έγινε σημαντική αναφορά στην δυναμική πορεία της Κυπριακής οικονομίας, της ισχυρής ανάκαμψης που απολαμβάνει ο τομέας ακινήτων της χώρας μας, αλλά και του ελκυστικού φορολογικού περιβάλλοντος το οποίο διατηρεί η Κύπρος ως μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθει το ισχυρό ενδιαφέρον που επιδείχθηκε για τα επενδυτικά προγράμματα που προσφέρει η Κύπρος μέσω αγοράς ακινήτων οδηγώντας είτε στην εξασφάλιση Μόνιμης Παραμονής στο νησί μας είτε στην απόκτηση του Κυπριακού Διαβατηρίου.

Στην έκθεση οι εκπρόσωποι της Aristo Developers είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μεγάλο αριθμό έργων της εταιρείας εντυπωσιάζοντας ένα κοινό πέραν των 120 επενδυτών ακινήτων. Επιπλέον, το εν λόγω επιχειρηματικό φόρουμ τίμησε με την παρουσία της η Πρέσβειρα της Κύπρου στην Ιορδανία κυρια Ναυσικά Κρούστη.

Με μια επιτυχημένη πορεία πέραν των 38 χρόνων, περισσότερων από 265 αποπερατωμένων αναπτύξεων στο ενεργητικό της, πάνω από 30 νέα έργα σε εξέλιξη, και γη προς μελλοντική ανάπτυξη εμβαδού πέραν των 6 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων στις πιο προνομιούχες περιοχές της Κύπρου, η Aristo Developers διασφαλίζει την συνέχιση της ηγετικής της πορείας προσελκύοντας σημαντικές για την οικονομία της χώρας μας επενδύσεις με πολλαπλά οφέλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X