ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρία νέα πρόσωπα στο ΔΣ της Ελληνικής

Καθολική στήριξη των μετόχων προς τον Πρόεδρο και την Ανώτατη Διεύθυνση της Τράπεζας

Newsroom K

Τρία νέα μέλη διορίστηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής. Είναι οι John Gregory Iossifidis, Ανδρέας Π. Περσιάνης και Μιχάλης Σπανός.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, επανεκλέγηκαν / εκλέγηκαν ως Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι κ.κ. Ιωάννης Α. Μάτσης, Lars Kramer, Μαριάννα Παντελίδου Νεοφύτου, Kristofer Richard Kraus, Ευριπίδης Α. Πολυκάρπου, Ανδρέας Π. Περσιάνης, Stephen John Albutt, Μάριος Μαραθεύτης, Marco Comastri, Χρίστος Θεμιστοκλέους, John Gregory Iossifidis, Δημήτριος Ευσταθίου και Μιχάλης Σπανός.

Ο διορισμός των κ.κ. Ανδρέα Π. Περσιάνη, John Gregory Iossifidis και Μιχάλη Σπανού στο Διοικητικό Συμβούλιο υπόκειται στην έγκριση της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Σημειώνεται πως, ο κ. David Whalen Bonanno είχε αποσύρει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή και οι κ.κ. Ανδρέας Δ. Αθανασόπουλος και Ελευθέριος Χατζηζαχαρία είχαν αποσύρει την υποψηφιότητα τους για εκλογή ως Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας πριν την ΕΓΣ.

Η χθεσινή διαδικασία της ψηφοφορίας κατά την 46η ετήσια γενική συνέλευση της Ελληνικής, έγινε με ομαλότητα, υπήρξε και καθολική στήρικη των μετόχων προς τον Πρόεδρο και την Ανώτατη Διεύθυνση της Τράπεζας.

Από την τράπεζα διαρρέει πως, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο επικρατεί ισορροπία και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση