ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:36
 

EY ΗΠΑ-SailPoint: Αλλάζουν την διαχείριση ψηφιακών ταυτοτήτων των επιχειρήσεων

Η Ernst & Young LLP (EY ΗΠΑ) και η SailPoint Technologies Holdings Inc. θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τους κοινούς πελάτες τους

Δελτίο Τύπου

Η Ernst & Young LLP (EY ΗΠΑ) και η SailPoint Technologies Holdings Inc., κορυφαία εταιρεία στην διαχείριση επιχειρησιακών ταυτοτήτων, ανακοίνωσαν, ότι προχωρούν σε μια στρατηγική συνεργασία για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να μεταλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τον αυξανόμενο αριθμό των ψηφιακών ταυτοτήτων στον εργασιακό χώρο.

Η ΕΥ ΗΠΑ και η SailPoint θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τους κοινούς πελάτες τους να υλοποιήσουν πιο αποτελεσματικά τη διαχείριση των ψηφιακών ταυτοτήτων, είτε βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, είτε φιλοξενούνται αλλού, είτε βασίζονται σε υπηρεσίες cloud, εστιάζοντας τόσο στις επιχειρησιακές, όσο και τις τεχνολογικές απαιτήσεις, μειώνοντας το κόστος και τον κίνδυνο και εστιάζοντας περισσότερο στην απόδοση των επενδύσεων (ROI). Υπάρχουν, επίσης, σχέδια για επέκταση της συνεργασίας σε περισσότερες εταιρείες-μέλη της ΕΥ και εκτός των ΗΠΑ.

Η ΕΥ ΗΠΑ θα αξιοποιήσει την δυνατότητά της να καλύπτει ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων και περιοχών και να παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης κυβερνοχώρου, ενώ η SailPoint θα παρέχει την πλατφόρμα διαχείρισης των ταυτοτήτων, η οποία έχει σχεδιαστεί να αναπτύσσεται είτε στο cloud, είτε ενδοεταιρικά. Η ΕΥ ΗΠΑ και η SailPoint θα καλύψουν τις ανάγκες των ψηφιακών ταυτοτήτων μεγάλων επιχειρήσεων ανάμεσα σε ένα μεγάλο εύρος κλάδων της οικονομίας, όπως οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, η υγεία, οι επιστήμες ζωής, η ενέργεια, τα καταναλωτικά αγαθά, η αυτοκινητοβιομηχανία, τα ΜΜΕ, οι κυβερνήσεις και οι δημόσιες υπηρεσίες.

Αναφερόμενος στην νέα συνεργασία της ΕΥ με τη SailPoint, ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Συνέταιρος και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, σχολιάζει: «Η διαχείριση των ψηφιακών ταυτοτήτων αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τις σημερινές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα όταν οι άνθρωποι αλλάζουν ρόλους ή θέσεις, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια εξαγορών και συγχωνεύσεων ή αποεπενδύσεων. Η νέα μας στρατηγική συμμαχία με τη SailPoint, ακολουθώντας τη μακρά μας ιστορία συνεργασίας και καινοτομίας, θα μας επιτρέψει να εισαγάγουμε μια σύγχρονη πλατφόρμα διαχείρισης ταυτοτήτων, βασισμένη σε τεχνολογία αιχμής. Στην EY Κύπρου, είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε αυτή τη νέα συμμαχία και την είδηση ότι θα επεκταθεί σταδιακά σε περισσότερες εταιρείες μέλη της ΕΕ εκτός των ΗΠΑ».
Για περισσότερες πληροφορίες για την ΕΥ και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, επισκεφθείτε το www.ey.com/en_gl/cybersecurity

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Πιθανή η κλήση του στο ΤΑΕ για κατάθεση

«Τα συγχαρητήρια μου για την πρωτοβουλία σας, που φαίνεται πολύπλευρη και στοχευμένη. Μια ερώτηση, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:32

Οι Τούρκοι και εμείς

«Εφ’ όσων δεν έχετε κάτι να πείτε γιατί γράφετε κ Γεωργιάδη; Για αυτοπροβολή; Να μη σας ξεχάσουν; ...»
Λευκωσιατης  |  16:10

Στο ψάξιμο συμμάχων για τις κυρώσεις

«Αρχίσαμε την επίρριψη ευθυνών στους άλλους. Η αντίσταση κάποιων μελών της Ε.Ε είναι δεδομένη, θα πρέπει ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  13:39

Πέντε μνηστήρες για αγορά ΜΕΔ 4 δισ.

«Γειά σου, Συμπλήρωμα της εποχής σε όλους σας, κάνουν το νέο έτος μετράνε και τα όνειρά σας γίνονται ...»
Martin Laura  |  12:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X